Van der Gijp geniet van Fischer

1205ajax-heerenveen14

Rene van der Gijp liet afgelopen maandagavond in het voetbalprogramma Voetbal Inside weten genoten te hebben van Viktor Fischer tijdens de wedstrijd Ajax – Heerenveen. Fischer scoorde twee keer en Van der Gijp vergelijkt de Ajacied met Michael Laudrup waarvan Van der Gijp een groot fan is.

‘Laudrup had meer rust en overzicht in zijn spel en dat heeft Fischer nog niet. Maar dat kan hij wel krijgen want ik zie hem met de week beter worden, die jongen heeft een enorme drive. Dat hij nog wat wisselvallig presteert is natuurlijk niet zo heel vreemd want die jongen heeft anderhalf jaar aan de kant gestaan. Ik heb zaterdag genoten van Fischer en na afloop heeft hij ook nog eens prima teksten, een prima gozer’.

Bron: RTL7

Related posts

21 Comments

 1. ajaxpers

  Fischer is ook een geweldige speler en de reserves voor zijn positie zijn ook veelbelovend.

  1. BobbyHaarms

   Is nog wel eens iets te druisig in zijn acties maar er gaat wel altijd dreiging van hem uit. Geef hem een paar jaar het vertrouwen en het kan echt een hele grote worden. Zijn inzet en drive zal het iig niet aan liggen..

   1. De Ajacied

    Klopt ja, maar het komt goed met Victor,
    Tenminste nog 1 kakkie die van een ajacied houd ??

     1. Widi

      Dat is onzin. Hij speelde pas voor PSV toen hij al ruim in de twintig was. Bovendien blijkt uit alles wat hij zegt dat hij geen voorkeur voor een club heeft. Hij komt ook nooit bij PSV. Ook niet als hij uitgenodigd wordt.

  2. FrankiC

   Rare vergelijking met de stylist Laudrup. Oké, het zijn blond Deense aanvallers maar verder zijn er toch weinig overeenkomsten. Wel een opsteker afgelopen zaterdag, want bij mij zakte hij qua populariteit richting nulpunt á la Blind van 3 jaar geleden. Ook toen bleef FdB vertrouwen houden, dus hij zal het wel beter zien.

    1. AFCA my World

     Hij blijft helaas niet zolang meer,staat op het verlang(kerst)lijstje van grote clubs !

 2. Ries020

  Ik weet nog dat hij er tegen PEC niets van kon, een week geleden. Althans dat riep iedereen toen…

  Probleem met hem is, dat hij te graag wil en dat dát hem in de weg zit. Als iets een keer niet lukt, zou hij niet zo hysterisch naar zichzelf moeten reageren.
  Gewoon de rust bewaren en focussen. Een Fisscher in vorm is goud waard.

  1. toon61

   Kon hij ook niet , zeer wisselvallig wat hij laat zien , de makkelijkste ballen maakt hij niet , misschien gaat het nu de goede kant op .
   Wat ik wel hoop tenminste .

 3. Charka53

  We zien een steeds beter wordende Fischer daar ben ik blij mee en wat van der Gijp zegt laat me koud omdat als Fischer morgen weer wat minder speelde wordt hij weer afgebrand .

 4. Iamsterdam2015

  Deed het afgelopen zaterdag zeker goed!!! Zijn wisselvalligheid komt denk ik ook dat fdb hem af en toe van zijn plek haalt en ergens anders posteert. Komt goed. We staan vet bovenaan en zijn bijna winterkampioen. 1 down 1 to go!!!!

 5. Widi

  Wie is van der Gijp dan? Hij heeft Fischer al een paar keer afgebrand. Hij is grappig, maar laten we hem niet te serieus nemen. Ik heb hem vaak zien voetballen. Hij zou in het huidige voetbal niet mee kunnen.

 6. Ramon1

  Tuurlijk moet fischer linksbuiten en zn chemie met klaassen kan alleen maar beter en die jongen moet je laten staan als die dit is als die constanter word dan is die echt top

Comments are closed.