Oekraïense arbiter Aranovskiy fluit Ajax – Molde

ajax-molde_logo

De Oekraïense arbiter Yevhen Aranovskiy is door de UEFA aangesteld als scheidsrechter bij het Europa League duel van aanstaande donderdag tussen Ajax en Molde.  Aranovskiy zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Voytyuk en Bekker terwijl Serhiy Boiko en Anatoliy Abdula de achterlijn zullen bewaken. Semen Shlonchak zal donderdag als vierde official met de bordjes mogen wapperen. Ajax – Molde begint donderdag om 19:00 uur.

Bron: Ajax.nl

 

Related posts

14 Comments

 1. ritchy

  ik reken op een ruime overwinning en ook dat celtic wint anders is het helaas over en sluiten

 2. Slingertje.

  Ajax zal wel winnen maar de harde kern wil na de aanval op 2 pubs dat Celtic verliest in Turkije zodat Ajax er ook uit ligt.
  Zielig maar het is niet anders.
  Ik hoorde het van een paar Rangers-vrienden gisteren.

  1. dickst14

   de rest vd jeugdopleiding stapt ook op. fantastisch. gefeliciteerd henrichs. hopelijk stik je snel in een gamba of wat dan ook.

    1. dickst14

     ongelofelijk dat dit soort klootzakken de dienst uit maken he. hopelijk gebeurt er wat met de ledenvergadering.

 3. Toppertje

  Hoop dat Ajax zijn sportieve plicht doet met een pot a la Heerenveen. Kunnen we nog een klein beetje tevreden zijn met deze EL jaargang. Vanuit Turkije hoeven we echt niets te verwachten.

 4. Hika77

  Ajax wint wel van
  Molde maar Celtic zie ik echt niet winnen in Turkije. Maar ja, de bal is rond en hoop doet leven en meer van dat soort oneliners..

Comments are closed.