In Memoriam: Para Smit

1207para

Para Smit is 28 jaar als hij op een avond overlijdt. De politie houdt het op zelfmoord, maar familie en vrienden kunnen dit niet geloven. In de zoektocht naar het verhaal achter Para Smit vinden we een jongen die door veel mensen wordt geadoreerd. Als sport-opbouwwerker probeert hij de harde kernjeugd van Osdorp op het rechte pad te houden. Hij helpt waar hulp nodig is.

Maar Para Smit heeft ook een andere kant. Als jong jochie maakt hij al deel uit van een veel besproken graffitybende. En tot aan zijn overlijden is hij toonaangevend binnen de F-side; niet alleen staat Para vooraan bij het maken van spandoeken, ook als er rellen zijn staat hij op kop. Para blijkt te hebben geleefd op het snijvlak tussen goed en kwaad.

Wij wensen familie, vrienden en bekenden veel sterkte op deze droevige dag. Klik HIER om naar het condoleanceregister te gaan.

Related posts

5 Comments

    1. BobbyHaarms

      Dat je vanaf een wolkje nog maar lang mag genieten van Ajax en onze F – Side…R.I.P. gabber

  1. San Marco

    R.I.P Para.
    Hopelijk kun vanaf daar Ajax weer op het goeie pad (Bestuurlijk) brengen en sportief op nr. 1 houden!!

Comments are closed.