Supportersvereniging Ajax spant kort geding aan tegen burgemeester Utrecht

0405utrecht-ajax_opkomst

De Supportersvereniging Ajax gaat niet akkoord met het besluit van burgemeester Van Zanen om de supporters van Ajax te weren tijdens de wedstrijd van volgende week zondag in de Galgenwaard. Het is onacceptabel dat supporters van Ajax worden gestraft terwijl de werkelijke straf bij een gedeelte van de supporters van Utrecht dient te liggen.

De advocaat van de SVA, Thomas van Vught, heeft na bestudering van de stukken voldoende bewijzen gevonden om een kort geding aan te spannen tegen de burgemeester van Utrecht. De stukken zijn vrijdag bij de burgemeester en bij rechtbank ingediend. De SVA verwacht dat de zaak begin volgende week voor de rechtbank van Utrecht zal dienen.

Bron: Ajaxlife

Related posts

14 Comments

 1. De Ajacied

  En ook tegen de KNVB hoop ik hoor
  Waarom keurt deze instantie zulke vreemde zaken goed? Ik zeg regelementair 0-3 klaar
  Daar leren ze van in Utrecht of is de KNVB het zelfde als de FIFA en UEFA ? Malafide⚽️ ⚽️

  1. Remco425

   De KNVB kan niets. De straf is dat de bunnik zijde leeg moet blijven en daar houdt fc utrecht zich aan. Dan kan de KNVB dus niets doen. Het enige dat ze kunnen doen is fc utrecht dubbel zo hard straffen voor de spreekkoren bij fc utrecht – FC Twente.

 2. Widi

  Van Zanten? Van Zanen heet die burgemeester. Erg knullig als je dat niet eens goed schrijft. Ik vind hem ook een engnek hoor, maar schrijf wel zijn naam goed.

 3. boysammy1

  Allemaal naar Utrecht, voor het stadion, lekker 2 uurtjes van te voren allemaal protesteren. Misschien mogen we dan toch nog naar binnen? Want dit kan niet, “Actie = Reactie” noemen ze dat.

 4. Velibor

  Jaja we krijgen vast gelijk maar komen er alleen niet in om 1 of andere reden,blablablabla allemaal blablablabla dat is al lang beslist man in het kader vd openbare orde oid! Let maar op! Allemaal kutvolk wat daar over gaat en beslist! Al eeuwen!

 5. WezepAFCA

  Het dagje utrecht stad staat bij ons en bij veel andere suporters al gepland. Wordt gezellig!

   1. Remco425

    Ben er ook bang voor. Tuurlijk zouden we moeten protesteren, maar wel zonder rellen. Alleen dan maak je een statement.

Comments are closed.