Ruben Jongkind neemt per direct afscheid van Ajax

0412JongkindJonk2

Na het vertrek van Wim Jonk heeft zijn rechterhand, Ruben Jongkind, per direct afscheid genomen van Ajax, zo weet Voetbal International te melden. Ruben Jongkind en Wim Jonk voerden het Plan Cruijff uit en implementeerde de nieuwe manier van werken voor aanstormende talenten op de Toekomst. Jongkind heeft zich na het vertrek van Wim Jonk solidair verklaard en heeft al zijn taken neergelegd.

Related posts

17 Comments

    1. AjaxBarcelona

      Niet iedereen kan zich zo’n actie veroorloven. Maar als je het kan ……. doen.

  1. BobbyHaarms

    Geef hem geen ongelijk om dat hypocriete zooitje achter zich te laten. Er zullen er nu hoogstwaarschijnlijk meer gaan volgen en ik hoop toch zo dat dat bestuur zich enorm hard achter de oren gaat krabben! Maar ik vrees van niet, geld en macht is wat hun interesseert en Ajax is niet meer dan een mooi podium daarvoor in hun ogen.

  2. Emilio4Ajax

    Zo zonde en zo onnodig… Krijg je als er te veel stuurmannen zijn en de kaptein niet thuis geeft… 😉

  3. Mauheb

    Helemaal mee eens BobbyHaarms, een doffe ellende en een zooitje maken die gasten ervan, egoïstische niks nutten bah, hoe maak je een club, een prachtige club naar de klote!!! Zonde en doet heel veel pijn

  4. EugAjax

    Alle supporters moet verhaal van Pieloor maar eens lezen in Ajax life. Pieloor een van nature oer F sider, nu in bestuursraad hoe kijkt hij er tegen aan?

    1. BobbyHaarms

      Het kan toch niet anders of bij hem moeten toch ook de tranen in z’n bilnaad schieten met hoe die gasten onze club helemaal naar de verdommenis helpen?

Comments are closed.