Engelse media lovend over snelle counteraanval Ajax A1

De_Toekomst

De A1 van Ajax heeft afgelopen weekend hun collega’s van FC Groningen met 5-2 verslagen. De buitenlandse media volgden dit ook en de Engelse website Mirror Online is lovend over hoe de Ajacieden een counteraanval uitvoerden. ‘Als het om Nederlands voetbal gaat, kunnen weinig clubs zich meten met de internationale prestige van Ajax. Ze hadden slechts drie passes nodig om in het zestienmetergebied van de tegenstander te komen, om vervolgens een perfecte goal te maken.’

De aanval begon met een perfecte pass naar de linkerflank van Carel Eiting op Vince Gino Dekker. Vince gaf voor op Che Nunnely die geen moeite had om de Groningse keeper te passeren.

App-gebruikers: Bekijk de video op onze website www.AjaxFanzone.nl via deze link

Related posts

11 Comments

 1. Mijn Club

  Tja, geweldig hoe de A bezig is. En uiteraard worden onze jeugdspelers gevolgd, omdat Ajax toonaangevend is in de jeugd, met nog een paar clubs. En we zijn lekker goedkope handelswaar :((
  En laten we daar nou eens wat aan gaan doen. Opkrikken die handelsprijzen, talenten voor steeds 5 jaar vastleggen en tussentijds weer verlengen. BOUWEN, bouwen, bouwen.
  Verkoop enkel nog spelers die weinig speeltijd krijgen of toch echt wat minder zijn, maar houdt de kern nu eens intact!!! Desnoods moet het salarisplafond omhoog! Dat verdien je dubbel en dwars terug. Een speler kopen kost immers meer geld, dan een speler wat extra’s geven!

  1. Mijn Club

   En mochten we onverhoopt toch een echt talent verkopen, vraag dan de hoofdprijs! Benfica en Porto bijv doen dat al jaren!

 2. paulvos

  Het was ook wel nodig om de tweede helft zo te spelen, want na ’n 2-0 voorsprong was Groningen toch weer gelijk gekomen, neemt niet weg dat het bij de 5-2 ’n schitterend uitgespeelde counter was.

 3. ajaxpers

  Wat een negatief volk meer. Kost het zoveel moeite om iets positiefs over Ajax te zeggen?

Comments are closed.