Davy Klaassen nuanceert zijn uitspraken over vertrek

0820klaassen-ajax-jablonec

Davy Klaassen gaf eerder aan dat zijn carrière bij Ajax eindigt maar geschrokken van de reacties van Ajaxsupporters komt hij met een nadere verklaring. Aan Voetbal Inside vertelt hij: ‘Nee, naar het buitenland gaan is nog zeker niet mijn planning. Ik heb dat niet zo gezegd, dat is niet helemaal goed opgepakt. Ik blijf nog gewoon. Ik heb niet voor niets bijgetekend.’ Davy verontschuldigt zich tegenover de supporters:’ Sorry jongens, ik wilde jullie niet ongerust maken. Ik blijf nog wel effe. Ik zal het nooit meer zeggen, jongens.’

 

Related posts

18 Comments

  1. Rene1964

   Ik zei het toch laatst, dat dit gewoon stemmingmakerij en bullshit was :))
   Kon toch ook niet anders.
   Ben wel benieuwd wie de volgende is … ik gok nog steeds op Tete. (Al gok ik nooit)

   1. AFCA my World

    Ik verwacht toch nog een Fischer of El Ghazi,en voor Milik is ook al belangstelling er zal weer (te) veel verkocht worden !

 1. Misterajax

  Gelukkig, in de toekomst een middenveld met Klaasen, Bazoer en Van de Beek zie ik wel zitten!

 2. Litmanen

  Symphatiek. Maar, als er morgen een club komt met een vrachtwagen geld, dan gaan Ajax en Klaassen heus wel nadenken hoor.

 3. AjaxBarcelona

  Sowieso moeten ze nadenken als er een vrachtwagen met geld komt. Kan nooit koosjer zijn.

 4. wikr

  Wat zouden die supporters die bij hem zijn komen zeuren zelf doen als zij in zijn schoenen zouden staan en er een europese topclub op de stoep staat. Dat is toch allemaal heel logisch en daar kan je Davy toch niet op aanvallen. En bovendien, voorlopig blijft ie toch nog lekker dus waar hebben we het over.

  1. Remco425

   Weet ik niet. Ik denk als ze de kans zouden krijgen dat de meeste supporters hun leven lang bij Ajax zouden willen voetballen voor het salaris dat Davy vangt. Zoveel verdienen en voor de mooiste club ter wereld mogen voetballen is niet bepaald een straf.

 5. Geenemotie

  Zijn maar woorden. Als er een topclub komt dan is het logisch dat hij gaat. Het lot van het ned voetbal

 6. AfcaMikey

  als je dit team nou eens 1 a 2 jaar nog samen laat kunnen we miss ook weer is wat voorstelle in de cl of europa

Comments are closed.