El Ghazi en Bazoer terug op trainingsveld, mogelijk inzetbaar tegen Heerenveen

0809az-ajax_elghazi1

Anwar El Ghazi en Riechedly Bazoer hebben donderdagmiddag hun rentree gemaakt op het trainingsveld. Beide spelers kampten met een blessure maar lijken op tijd hersteld voor de thuiswedstrijd met Heerenveen van aanstaande zaterdag. Ook Donny van de Beek, Vaclav Cerny en Sam Hendriks waren present. Het drietal zit dicht tegen het eerste elftal aan en hebben reeds hun debuut gemaakt.

Bron: Ajax.nl

Related posts

16 Comments

 1. FrankiC

  In elk geval een kwaliteitsimpuls als één van de twee Fischer komt te vervangen.
  Tegen Heerenveen thuis met 3 mandekkers achterin, volle bak naar voren, waarmee Bazoer de geschorste Riedewald vervangt. Gudelj of Serero iets meer controlerend. (Younes laten staan). Ben eigenlijk vooral benieuwd naar Sam Larson (en St Juste).

  1. AFC98

   Ja idd lekker achterin 1 op 1 spelen… Met drie achterin spelen kan alleen tegen een team dat 442 speelt, en volgens mij speelt Heerenveen dat niet.

  2. -buitenkantje rechts-

   Goede optie tegen Heerenveen.. Wel een risico met Sam Larson.. Gevaarlijke speler, vooral 1op1.

 2. FrankiC

  Angsthazerij AFC98!
  Het is geen Champions League.
  Heerenveen zakt vanzelf in als zij telkens op het middenveld een mannetje tekort komen.

  1. AjaxBarcelona

   En pietprecies maar blijven zeiken. Valt het moment van doorstroom van een aantal jeugdspelers je niet op? Ben benieuwd naar de situatie na de winterstop.

    1. toon61

     hij wil overal zijn mening opdringen en zeiken , dat hij maar met zijn bordje bij de grens gaat staan dan zijn wij er hier vanaf , de knuffelaar

     1. AjaxBarcelona

      Goh, het zit je hoog he dat er mensen zijn die zich bekommeren om de medemens ongeacht waar vandaan. Ik heb je nog steeds niet in Hillegom gezien. Je zou toch wel even langskomen? Ik heb mijn naam genoemd, het cafe genoemd maar nada noppes. Geen Toontjelager. Oh nee, Toontje de grootste afzeiker van het forum. Ik heb in het verleden meegedaan met o.a. Boomstam gooien, ik zou jou graag als vervanging ervan gebruiken.

 3. Ramon1

  El ghazi heeft vertrouwen nodig zo een speler is dat ook al speelt die slechte wedstrijden hij kan uit het niets een goal maken en die zijn er niet veel

  1. toon61

   vertrouwen , dat heeft hij zat gehad , maar hij benut het niet , zwaar beperkte voetballer , kan geen man voorbij komen , en leverd geen voorzet af , cerny is veel en veel beter , maar bij gebrek aan spelers moet je wel , ik hoop dan ook dat hij me doet verbazen , maar dat zal wel niet .
   Bazoer daar hoeven we het niet over te hebben , dat is een baas , zeker nu al op deze leeftijd , die word nog veel beter .

   1. AjaxBarcelona

    Je praat over een 20-jarige hoor. Als ik jou lees kan hij alleen nog meedoen aan de paralympics.

Comments are closed.