FC Barcelona ook al geïnteresseerd in Riechedly Bazoer

0820ajax-jablonec_bazoer

Dat Riechedly Bazoer in de belangstelling staat van andere clubs wisten we al eerder te melden en ook dat zijn zaakwaarnemer zegt dat Riechedly voorlopig niet vertrekt. Toch groeit de belangstelling voor Bazoer met de dag. El Mundo Deportivo weet te melden dat FC Barcelona hem graag ziet komen. Scouts van Barcelona waren in oktober tijdens de wedstrijd Ajax-psv al op bezoek om ‘de nieuwe Frank Rijkaard’ zoals de Spaanse krant hem noemt,  te bestuderen.

 

 

Related posts

30 Comments

    1. Velibor

     Of ze moeten hem alvast kopen en over 2 of 3 jaar pas ophalen want ze hebben toch Sergio en zometeen Akda of Agda Superturk ?

     1. De Ajacied

      Ja als het echt moet dan ook héél diep in de buidel tasten Barcelona, minimaal 36 miljoen, anders mooi bij Ajax laten, toch?? ⚽️⚽️

     2. Remco425

      En nog 80 andere spelers. Als Bazoer nu zou gaan is het einde carriere. Daar krijgt de jeugd ook allang geen kans meer.

 1. BobbyHaarms

  Als Barca zich meldt dan wordt het natuurlijk een heel ander verhaal. Eigenlijk zou Ajax een soort “Psv houding” moeten aannemen en z’n poot stijf moeten houden, mits Bazoer zelf niet dwars gaat liggen. Helaas is de situatie momenteel niet zo dat Ajax, pak hem beet, 75 miljoen voor Bazoer kan vragen om ze af te schrikken..

  1. Indojood

   Idd, ik hoop echt dat hij nog een paar jaar blijft maar ik neem het hem niet kwalijk als hij voor Barcelona zou kiezen. Het hoogst haalbare op voetbalgebied en een geweldige stad om te wonen. Maar nogmaals, liever dat hij blijft, natuurlijk.

 2. Kuijff

  Nu verkopen, met een aanvangsdatum van start seizoen ’18/’19. Wel een flink bedrag natuurlijk.

  1. Mijn Club

   Dat zou behoorlijk dom zijn. Uiteraard moet je nu nog helemaal niet gaan onderhandelen. Zijn marktwaarde gaat in de komende jaren alleen maar stijgen. Nu reeds onderhandelen zou dan het domste zijn, wat je kunt doen! Gewoon verder rijpen en over een jaar of drie nog een keer aan de deur kloppen. Alhoewel ik dit hele bericht met twee korrels zout neem trouwens!!!

 3. Iamsterdam2015

  Minimaal 35 miljoen maar ja, overmars kennende zal zich wel weer laten piepelen en vertrekt hij weer voor 18 miljoen. Als antwoord geeft hij dan dat hij een deal heeft gesloten en dat Ajax een soort systeem heeft bedacht dat het bedrag oploopt tot 22 miljoen. Mark my words. Ajax moet inderdaad de
  p$v houding gaan hanteren……maar ja.

 4. creutz1977

  nou ik denk dat hij dan niet in het eerste van Barca zal spelen… Dat ze hem eerst in 2div laten spelen… en dan kijken of hij goed genoeg is voor het eerste… Dus kans groot dat hij daar ook verzuipt zoals velen voor hem.. hij moet gewoon lekker paar jaar hier in Nl presteren… daarna veranderen voor hem ook veel zaken… en nu kan je nog echt geen 30 miljoen voor hem vragen… Hij komt net kijken… Voor de grote clubs zou hij nu een “goedkope ” gok aankoop zijn… en mislukt hij dan… Dan kraaien ze daar echt niet om.. zij willen de talenten ook zo vroeg en goedkoop halen

  1. afcabran

   Precies. Echte talenten kunnen daar niet doorgroeien op dit moment. Eerst groot worden in Nederland bij Ajax!

 5. Ramon1

  Ja hij is de enige waarvan ik denk dat die heel snel weggaat gewoon nou al zo goed hoop op nog anderhalf jaar , maar wat zou die moeten kosten met 30 gaan we toch niet akkoord voor een speler die best wel eens 1 van de beste middenvelders van Europa kan worden. Wij Ajax moeten ook is wat meer vragen we verkopen een speler aan BV united en die verkopen hem voor het dubbele door dus Ajax moet en kan genoeg vragen voor bazoer nog een contract tot 2019 dacht ik en alle topclubs willen hem united city barca laat ze maar tegen elkaar opbieden maar nu nog niet en denk dat die zelf ook wel de echte ster van Ajax wil zijn nog anderhalf jaar

 6. Ramon1

  Of vast verkopen vkor minimaal 40 en dan huren voor anderhalf jaar ofzo vanaf deze winterstop

 7. AjaxBarcelona

  Als het gerucht al waar is, dan verkopen voor veel met de restrictie dat hij nog twee jaar minimaal bij Ajax blijft. Anders loopt hij inderdaad de komende ergens in de tweede divisie of zo te ballen. Op dit moment maakt hij geen schijn van kans op het eerste van Barca, zelfs niet voor de bank.

 8. -buitenkantje rechts-

  Barca is er over een jaar of 3/4 ook nog wel.. Als je je hier dan belangrijk hebt gevoetbald en inmiddels international bent is d kans op een basisplek bij Barca veel groter.. Nu waarschijnlijk bankzitter.

 9. Geroldkohlen

  niks ervan gewoon afblijven! kom maar over 5 jaar terug dan heeft hij zich voldoende ontwikkeld, en heeft dan zeker wat voor ajax betekent, 24 is een mooie leeftijd om te gaan en dan mogen ze flink in de buidel tasten ,en mogen ze 90 miljoen betalen en anders niet!!!

 10. Mijn Club

  Ik vind sowieso dat wij spelers voor veel te lage bedragen verkopen. Wil je van iemand af, kun je dat nog wel doen, maar spelers die dragende krachten gaan worden, moet je altijd proberen te behouden en mocht je ze later ooit willen verkopen, laat dan de prijs er ook naar zijn! En wie zegt trouwens dat wanneer een speler bijv nog maar een jaar onder contract staat, hij voor een ‘schijntje’ weg mag?! Dat bepaal je als club toch lekker zelf?!

 11. JB1234

  Kan die daar op de bank gaan zitten zoals Huntelaar bij real Madrid deed geweldig idee ?? ??..

Comments are closed.