Zaakwaarnemer wijst Wolfsburg de deur: ‘Voor ontwikkeling Riechedly goed dat hij nog 2-3 jaar blijft’

1108feyenoord-ajax_bazoer

Vanochtend wisten Duitse media te melden dat VfL Wolfsburg interesse heeft in Riechedly Bazoer (zie bericht). De Duitse topclub wil bij Ajax informeren over de transfersom van de middenvelder. Volgens zijn broer en zaakwaarnemer Irchandly Bazoer is een vertrek echter totaal niet aan de orde. De middenvelder is volgens hem niet van plan te vertrekken.

“Wolfsburg is een prachtige club, maar niemand heeft zich bij mij gemeld. Riechedly heeft eerder dit jaar zijn contract verlengd bij Ajax en daarmee is een duidelijk signaal afgegeven”, aldus Irchandly tegenover FOX Sports. “Riechedly is nu 19 jaar en voor zijn ontwikkeling is het goed dat hij nog twee, drie jaar in Amsterdam blijft. Weinig clubs kunnen ons van dat idee afbrengen. Wolfsburg is momenteel niet aan de orde”, zo legt hij de plannen van zijn broertje uit.

Bron: FOXSports

Related posts

23 Comments

   1. creutz1977

    verstandig van familie bazoer… mooi om te zien dat ze denken aan zijn ontwikkeling in plaats van snel centen verdienen… echt een topper

    1. Rene1964

     En gelijk hebben ze. Echt cashen doe je namelijk op deze jonge leeftijd nog niet (een enkele uitzondering daargelaten). 1) veel beter voor de ontwikkeling van ELKE jonge Ajacied om tot ca je 24e a 25e bij de club te blijven en om daarna pas gelouterd de perfecte stap naar een grote internationale club te maken. Alleen Wolfsburg zou bij een transfer gebaat zijn, ELKE andere partij niet! Ook Bazoer niet. Vraag dat maar aan Bouij, Drenthe, Elia en co. (Teveel om op te noemen). Voor mij is hij vergelijkbaar met Clarence Seedorf. Kan echt een topper worden.

     1. Rene1964

      Kleine aanvulling: het gros van de NL spelers richting buitenlandse clubs zit er de bank warm te houden of ze spelen bij erg matige middenmoters. (Uitzonderingen daargelaten). Probleem daarbij is wel onze competitie is uitgehold en er toch min of meer een generatie voetballers verloren gaat. Ik bedoel: wat hoor je nog van Anita, de Jong en vele anderen?!

     2. Litmanen

      Je hebt gelijk, maar die gasten kiezen buiten een dikke portemonnee ook voor een goede competitie. Aan de andere kant, als ze waren gebleven, dan waren ze ook miljonair en Ajax een stuk meer ervaren op dit moment. Met Anita en De Jong was Ajax waarschijnlijk een stuk verder gekomen in Europa.
      En nu, inderdaad op de tribune of de bank.

     3. Mijn Club

      Van Siem en Anita bijvoorbeeld begrijp ik het wel hoor. Die hebben toch tot op respectabele leeftijd bij ons gespeeld. Maar 22, 23 jaar is gewoon echt te jong om richting het buitenland te gaan. Zelfs van zo’n toptalent als Aké hoor je niks, als jong Oranje tenminste niet speelt. Je komt er daar bijna niet aan de bak. Ik hoop wel dat Ajax er nu alles aan gaat doen om een sterke kern langer vast te houden, zodat we eindelijk weer eens Europees kunnen meedoen.

 1. dickst14

  iemand met genoeg talent kan zijn carriere plannen en kiest niet gelijk voor het grote geld, want dat komt toch wel.

 2. Geroldkohlen

  blijf nog maar 5 jaar ,dan is hij 24 dat vind ik veel mooiere leeftijd om de stap te zetten, dan over 3 jaar

   1. RobbyZ

    Dat is gevaarlijk nu hij zo goed en sterk speelt,die bolle zal hem eind van het seizoen wel willen verkopen!

 3. paulvos

  we hebben al die verhalen wel vaker gehoord, dus afwachten maar. Hoop inderdaad wel dat hij nog minimaal ’n jaar of 3 blijft.

Comments are closed.