Nick Viergever:’Zaterdag komt misschien weer mijn kans’

0722saintetienne_viergever

Nick Viergever speelde maandagavond met Jong Ajax tegen zijn oude club Sparta rotterdam. Hij heeft aan deze wedstrijd, waarin Ricardo van Rhijn een eigen doelpunt maakte en Zakaria El Azzouzi de stand  in de negentigste minuut op 1-1 gelijk trok, een apart gevoel overgehouden.

Tegenover FOX Sports vertelde hij dat hoopt weer in de Eredivisie te mogen spelen: ‘Zaterdag komt misschien weer mijn kans, omdat Jairo Riedewald geschorst is. Dan is het toch lekker om nu weer even wat gevoel terug te krijgen van wedstrijdritme.’ Nick heeft pas één keer voor Ajax in de Eredivisie mogen spelen en baalt hiervan.

‘Je moet alles uit jezelf halen en dat heb ik gedaan’, zegt over de wedstrijd in de Jupiler League. Toch heeft hij het gevoel om weer terug bij af te zijn: ‘Dit is niet leuk, daar doe je het niet voor. Maar helemaal niet beloond worden met een wedstrijd is ook niet leuk’. Wat hem wel goed deed was dat hij weer wat goede bekenden tegenkwam, zoals Thomas Verhaar. ‘Met hem speelde ik vroeger nog samen. Gelukkig maakten we vlak voor tijd gelijk, maar voor de rest gun ik Sparta alles. Ik hoop dat Sparta kampioen wordt.’

Related posts

17 Comments

   1. De Ajacied

    Ja Nick je komt net te kort voor een basis speler bij Ajax te zijn, maR goede standInn hoor ⚽️⚽️

 1. Hika77

  Jammer Nick,
  Je bent gewoon te licht bevonden voor ons aller Ajax. Succes bij een Duitse /Engelse middenmoter.

   1. FdB=Ajax

    Haha inderdaad..
    Helaas maar waar, er zijn maar weinig spelers in dit Ajax-team die het zouden redden bij een Duitse/Engelse middenmoter..

 2. BobbyHaarms

  Gaat hem niet worden Nick, helaas gatenkaas maar met deze ijzersterke verdediging kan je beter wat anders gaan zoeken. Boilesen weet de weg wel.

 3. paulvos

  Nee Nick, dat hoop ik niet, nadat ik je gisteravond weer gezien heb met jong Ajax. Is dit toch wel het niveau voor jou, het spijt me meer kan ik er niet van maken.

 4. Slingertje.

  Dat is niet te hopen want deze speler hoort absoluut niet thuis bij Ajax.
  Leuk voor NAC of Roda jc.

 5. AjaxBarcelona

  Gewoon zaterdag weer meespelen ………… met de Lotto jongen, nieuwe trekking, nieuwe kansen.

 6. LeroyT

  Ik hou altijd mijn hart vast als hij speelt. Vind hem als stand-in ook niet goed genoeg.

 7. -buitenkantje rechts-

  Samen met vd Hoorn gewoon te weinig kwaliteit.. Men dacht ten onrechte deze spelers 30% beter te kunnen maken. Gewoon accepteren en verkopen! De al eerder genoemde bezem hanteren..

 8. Geroldkohlen

  sorry nick niet goed genoeg, ook als stand-in niet! het is net als je altijd Mercedes rijd en dan ineens in een fiat panda moet rijden ,en dat is een wereld van verschil!

 9. Widi

  Hoop dat er komende zomer een leuke club voor hem gevonden wordt. Wij komen met hem niet verder en hij komt bij ons niet verder. Zie liever de Ligt op de bank bij het eerste volgend jaar.

Comments are closed.