Ajax volgt reisadvies voor trainingskamp Turkije

0709training7

Ajax heeft, ondanks de gespannen situatie in Turkije, nog steeds het voornemen om in de winterstop af te reizen naar Belek om zich daar voor te bereiden op de tweede seizoenshelft. Turkije leeft momenteel op voet van oorlog met Rusland nadat Turkije vorige week een Russisch gevechtsvliegtuig uit de lucht schoot.

Bij Ajax is men inmiddels op de hoogte gebracht dat de Servische clubs Partizan Belgrado en Rode Ster Belgrado hun geplande trainingskamp in Turkije hebben afgeblazen. Ajax wil vooralsnog geen dergelijke maatregel nemen maar men volgt wel dagelijks het reisadvies voor Turkije waarbij de club ook een eigen risico-analyse in het leven heeft geroepen. Over het algemeen verblijft Ajax in luxe all-inclusive resorts alwaar de kans op een terroristisch incident over het algemeen zeer beperkt is, aangezien aanslagen van de PKK (die komen het meest voor in Turkije) veelal gericht zijn tegen politie of leger.

Bron: Goal.com

Related posts

8 Comments

 1. Skills

  Oké eigenlijk is dat niet echt een bericht op zit te wachten. Ik zie liever een artikel voorbijkomen hoe Ajax het spel gaat verbeteren met nieuwe speler(s) en de slecht presteerden verkopen.

 2. Ramon1

  Las net weer dat van rhijn en viergever enzo in jong Ajax spelen dat loopt toch alleen maae de talenten in de weg vd Hoorn moet weg viergever de talenten zijn bijna altijd beter

 3. Slingertje.

  Waarom de problemen opzoeken als er genoeg andere plekken zijn om op trainingskamp te gaan.

 4. Ries020

  Op voet van oorlog…overdrijven is ook een vak hoor…
  Gewoon wat oorlogstaal over en weer, Rusland moet wel en Turkije blaft wat van zich af.
  Over een paar weken hoor je niemand hier meer over.

 5. paulvos

  ‘N verblijf op Tenerife zou goed uitkomen, want ik ben daar ook voor 2 weken vanaf 5 januari.

Comments are closed.