De Boer: ‘Een cadeautje geef je met Sinterklaas, niet tijdens een wedstrijd’

1129pec-ajax-feestje

Frank de Boer was na afloop van de wedstrijd tegen PEC Zwolle tevreden over de drie punten al had Ajax volgens de trainer ook wel mogen werken aan het doelsaldo waarbij de trainer opmerkt dat zijn ploeg dan ook een stukje makkelijker gaat spelen en het minder energie kost.

‘Scoor je die kansen wel dan speel je inderdaad iets makkelijker. In feite kun je de wedstrijd al binnen een half uur beslissen en dan kosten de resterende speelminuten minder energie. Maar al met al zijn wij de verdiende winnaar vanmiddag’. Over het vieren van het tweede doelpunt wil De Boer nog wel even iets kwijt. ‘Thulani kwam richting de dug-out rennen en vloog Hennie Spijkerman om de nek en in feite mag Blom dan gewoon fluiten voor de aftrap omdat wij voor onze dug-out een zogenaamd feestje staan te vieren. Daar erger ik mij aan en een cadeautje geef je met Sinterklaas maar niet tijdens een wedstrijd’.

Bron: Fox Sports

Related posts

13 Comments

 1. MichyWZAjax

  Waar je je druk om maakt Frank die jongen zit in een dip en viert dat zo laat lekker gaan ouwe zeur

 2. AjaxBarcelona

  Shit.ga ik er een van uit dat Toontjelager de uitslag al weet, kijk ik de wedstrijd niet, winnen we. Tering, heb ik weer.

 3. Mooi

  Ik heb een heel goed gevoel dat mijn favoriete speler scoort ,ik sta voor 100% achter je Ik vindt hem gewoon goed Thulani mooi man.

 4. -buitenkantje rechts-

  0-2 uit bij Zwolle daar teken je voor van te voren.. Toch blijf ik gezien de wedstrijd met een wat ontevreden gevoel zitten.. Vond FdB daar ook heel reëel in. Als Fischer gewoon minimaal 3x scoort dan kan je belangrijke spelers in de tweede helft rust geven.. Nu bleef het tot ver in de tweede helft onzeker..drong Zwolle aan..en kwamen we weer een paar x goed weg.
  Fischer toch echt weer de zwakste schakel.. Samen met Younes, ondanks zijn goal.. Kan me ontzettend ergeren aan deze buitenspelers die alleen voor zichzelf spelen en niks afgeven of voorzetten.. Zou daar als ik Milik was toch een hartig woordje over willen spreken.
  Lekker dat onze jonkies vd Beek en later (te laat) Cerny het zo goed doen! Schöne had een goede invalbeurt, maar dat heb je al snel als je voor Fischer invalt. In ieder geval gewoon weer 3 ptn in de pocket!

  1. creutz1977

   Fischer vond ik ook niet sterk…Maar over Younes ben ik het niet eens… geweldig mannetje… heerlijke dribbel… en eindelijk een speler die iemand uit kan spelen… Heb juist van hem genoten!

 5. Rvdt020

  De Boer kan niet en nooit blij zijn, denk dat hij het jammer vond dat Thulani Frankie niet om de nek vloog.

 6. Ramon1

  Ja fischer was niet goed nee maar BV tegen Roda was die wel weer heel goed hij is erg afwisselend

Comments are closed.