Selectie voor duel met PEC Zwolle, Van de Beek en Cerny opnieuw van de partij, Heitinga ontbreekt

opstelling_ajax

Frank de Boer heeft zijn wedstrijdselectie bekendgemaakt voor de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle van zondag. Vaclav Cerny, de maker van de beslissende goal tegen Celtic, reist ook ditmaal mee met de selectie evenals Donny van de Beek. John Heitinga, Ricardo van Rhijn en Andre Onana ontbreken in Zwolle. De wedstrijd PEC Zwolle – Ajax begint zondagmiddag om 14:30 uur.

Selectie: 

Jasper Cillessen
Joël Veltman
Mike van der Hoorn
Viktor Fischer
Arek Milik
Davy Klaassen
Amin Younes
Yaya Sanogo
Lasse Schöne
Jairo Riedewald
Kenny Tete
Thulani Serero
Nick Viergever
Nemanja Gudelj
Diederik Boer
Mitchell Dijks
Donny van de Beek
Vaclav Cerny

Bron: Ajax.nl

 

Related posts

16 Comments

 1. Mooi

  Laat Fischer maar een keer op de bank beginnen denk dat hij de beste is ,dus even dimmengraag.

 2. ajaxpers

  Ik zou de beslissing aan FDB en Bergkamp overlaten. Toch iets meer verstand van voetbal hoewel de zeurpieten het anders zien.

  1. Mooi

   Ja dat moet ook ,maar ik vind dat hij nog niet in vorm is en dat is al meerdere wedstrijden en hij denk dat hij de beste is dus dan maar een vinger aan de pols even op de bank .

 3. paullus

  Zolang de boer aan het roer staat speelt heitinga niet
  Dat is toch wel duidelijk
  Je moet niet voor ervaring gaan

 4. dickst14

  ik begrijp het nog steeds niet helemaal. Veltman kan niet spelen dus speelt vd Hoorn tegen Celtic, wat een drama was. Heeft Heitinga 2 gebroken benen of zo? Ik snap het niet helemaal, of is Heritinga door het fantastische technische hart aangetrokken voor de toekomst? Elke dag krijg ik nog meer begrip voor Wim Jonk.

  1. PvL020

   Nu haalt Frank de jeugd erbij met Cerny en Donny, dus producten van Jonk, waar iedereen zo vol van is en nu gaan we zeiken dat Heitinga er niet bij zit!? Plan Cruijff is zoveel mogelijk eigen jeugd. Heitinga komt gewoon veel te kort.

Comments are closed.