Gert-Jan Klaassen: ‘Hoop dat Davy nog lang bij Ajax speelt’

0917ajax-celtic_klaassen

De naam van Davy Klaassen werd afgelopen week weer gelinkt aan een buitenlandse club. Internazionale zou zijn pijlen hebben gericht op de middenvelder van Ajax die onlangs zijn contract bij Ajax verlengde tot 2019. Als het aan de vader van Davy ligt dan speelt zijn zoon de komende twee jaar nog gewoon bij Ajax.

‘Het liefst zie ik Davy natuurlijk nog heel lang bij Ajax blijven maar dat is niet reëel natuurlijk. Elke speler wil op een gegeven moment kijken waar zijn plafond ligt en er is tegenwoordig geen een speler meer die zich opoffert voor zijn club. Ik denk dat Davy over twee jaar de stap gaat maken en op zijn 31ste weer terugkeert bij Ajax. Dat lijkt mij als vader een mooi scenario in ieder geval. Wij hebben al heel lang een goede band met Ajax en dat zal nooit verdwijnen. Ik weet nog wel dat we ook af en toe het supportershome bezochten en dat was wel lachen. Sloegen er twee elkaar op de bakkes en stond Davy toe te kijken met zijn AA’tje. Zo af en toe moest ik hem weleens wegtrekken, maar dat hoort er gewoon bij’, aldus Gert-Jan Klaassen.

Bron: Elfvoetbal

Related posts

11 Comments

    1. Remco425

      Totdat hij op zn 31e echt terugkomt en door iedereen als een incapabele oude lul wordt neergezet…

  1. HURBIE

    Wie wil dat niet
    Zou dom zijn als hij nu al naar het buitenland zou gaan
    Als hij verstandig is en dat denk ik wel, dan zou hij hierna nog zeker 2 seizoenen bij Ajax moeten blijven

  2. -buitenkantje rechts-

    Daarom is het voor Ajax zo belangrijk dat we jaarlijks CL spelen en dan ook standaard overwinteren! Dan kan je spelers aantrekken en belangrijke spelers behouden..

    1. Remco425

      Zal niets uitmaken, want het draait toch alleen maar om geld. Zelfs toen we de CL wonnen, het jaar erna de finale haalden en het jaar daarna nog eens de halve finale liepen we leeg. En dat was zelfs nog in de periode voor het Bosman arrest.

Comments are closed.