Jong Ajax onderuit in en tegen Emmen

De_Toekomst

Jong Ajax heeft vrijdagavond met 4-2 verloren van Emmen. In de gelijknamige stad keken de Ajacieden al snel tegen een achterstand aan maar wisten kort daarop wel de gelijkmaker te scoren via Danny Bakker. Na de 2-1 van Emmen was het Sam Hendriks die Jong Ajax op 2-2 schoot en de ploeg van Jaap Stam en Andries Ulderink nog enige hoop gaf. In de tweede helft ging het echter mis en scoorde Emmen nog twee keer waardoor er een 4-2 eindstand op het scorebord stond. Door de nederlaag blijft Jong Ajax op de veertiende plek staan in de Jupiler League.

Opstelling Jong Ajax: Groothuizen, Lartey Sanniez, Van Bruggen, Mirani (69. Warmerdam), Owusu (76. El Azzouzi): El Mahdioui, Dankerlui, Bakker (61. Clement), Muric, Hendriks, Acolatse

Bron: Twitter

Related posts

5 Comments

 1. Moosie

  Echt goed aanvallend gespeeld.
  Ja die Stam moet je echt hoofdtrainer maken, daar heb je wat aan.
  Goed tactisch inzicht en laat het 11tal nog beter spelen dan de A1.
  Godsammebeware wat een kolerebende is het op de club.
  Vooral Jonk ontslaan.

  1. Remco425

   Dit zijn wel grotendeels de spelers die Jonk de afgelopen 2 jaar onder z’n hoede had. Stam pas een paar maanden. Dus aan wie ligt het dan?

 2. Mooi

  Als er ook niet meer van Emmen gewonnen kan worden en dat gebeurd wel erg veel ,is het ook het niveau van de trainer .dus niet geschikt voor de Hoofdmacht niet doen

 3. AjaxBarcelona

  Van het huidige eerste elftal valt ook veel meer te maken. Kwaliteit genoeg. Dus het ligt aan Stam, Ulderink en Frank. Onder Jonk wordt er fris en aanvallend gespeeld met resultaat. Dus ……….

Comments are closed.