Fenerbahce morst geen punten en brengt Ajax in lastig parket

europa_league

Ajax en Celtic waren donderdagavond alleen gebaat bij winst om nog enigzins kans te maken op overwintering in de Europa League. De Ajacieden wonnen in de slotminuten via een doelpunt van Cerny maar kregen tevens slecht nieuws uit Noorwegen. Fenerbahce won uit bij Molde met 0-2 waardoor Ajax na vanavond nog steeds overwintering niet in eigen hand heeft. Fenerbahce  staat met acht punten op de tweede plaats en heeft in de laatste wedstrijd genoeg aan een gelijkspel tegen Celtic, dat al uitgeschakeld is. Ajax kan alleen overwinteren als de Turken verliezen en het zelf wint van Molde.

Bron: NOS

Related posts

8 Comments

 1. pietprecies

  Het zou moeten zijn: Ajax brengt Ajax in lastig Parket met die gekke bestuurscrisis en het feit dat ze (zeker Molde uit) dom punten hebben gemorst.

  Het is bij FdB ook god zegene de greep op dit moment, laat ie van der hoorn starten ipv heitinga die vervolgens mistastte bij de 1-0 van Celtic, vervolgens denkt ie: ik geef een paar jonge jochies nog wat speeltijd want dit heeft toch geen zin meer en Sanogo ook anders lijkt het inderdaad alsof overmars zich weer een flapdrol ala Zimling in z’n maag heeft laten splitsen en pardoes scoort Cerny(wel leuk voor dat joch!).

  Ik vond FdB ook behoorlijk tam en gesloopt overkomen na de wedstrijd alsof bij hem het heilige vuur er inmiddels ook uit is.

  Ik gok dat Ajax er gewoon uit ligt, hoop doet leven maar een toch al uitgeschakeld Celtic gaat echt niet winnen in Istanbul.

  Ach, we leven in hoop 🙂

Comments are closed.