Nouri legt speler van Spartak Moskou weergaloos in de luren (Incl video)

0509a1_nouri_vandebeek

Ajax A1 won woensdagavond met 2-1 van Spartak Moskou en bereikt daardoor de play-offs van de UEFA Youth League. Tijdens de wedstrijd zette Abdelhak Nouri zijn directe tegenstander behoorlijk te kijk met een weergaloze schijnbeweging. ‘Het is een trucje dat ik geleerd heb van mijn broer. Hij heeft dat één of twee keer bij mij gedaan op straat, waardoor ik viel. Bij zijn tegenstander had de schijnbeweging hetzelfde effect. Scherbakov tuimelde achterover op zijn kont. ‘Het kwam in mij op, want ik herinnerde mij nog dat hij me een paar minuten daarvoor een doodschop had gegeven’, aldus Nouri na afloop tegenover Ajax TV.

App-gebruikers: Bekijk de video op onze website www.AjaxFanzone.nl via deze link

Related posts

27 Comments

  1. De Ajacied

   Super gave actie ja
   Maar ook de vrije trap waar de 1-0 uit voortkomt was hoogstaand niveau hoor echt een topper deze Nouri hopelijk kan Ajax hem behouden dan kunnen we nog veel van hem beleven ⚽️⚽️

 1. Opnaar40k

  Voor dit soort acties kom ik bij Ajax, helaas zien we dit soort passeerbewegingen te weinig bij het 1e! Voetbal is ook durven om acties als deze te maken.

 2. BobbyHaarms

  Dit soort weergaloze hoogstandjes en meer werden vroeger ook regelmatig vertoond in De Meer, en dat terwijl het vaak niet eens uitverkocht was. Nu kijken we met 50.000 man naar tikkies breed en/of terug. Wat Nouri betreft: absoluut juweeltje die ik graag aankomende jaren eens in de Arena zie schitteren….toptalent!

  1. Litmanen

   Waanzinnig! Zoals Henk Spaan in het Parool zegt: dit doet denken aan Richard Witschge. Hopelijk kunnen we een paar jaar van die jongen genieten voordat hij weggeplukt wordt.

 3. Slingertje.

  Ik had vroeger ook van dat soort schijntrappen alleen gebeurde dat bij mij uit onkunde hahaha.
  Top actie.

 4. Jort

  Dit moet het eerste ook is doen, het publiek vermaken met zulke acties. En niet altijd tikkie breed, doelpunten is het enige wat telt.

  1. Velibor

   Die jongens worden tegenwoordig helemaal dood gecoacht en durven nix meer omdat ze er dan naast komen te staan,jammer.

 5. paulvos

  Kijk zulke acties, je tegenstander voor joker zetten, dat waarderen we wel als supporter zijnde.⚽️⚽️⚽️

 6. HURBIE

  {rtf1ansiansicpg1252
  {fonttblf0fnilfcharset0 ArialMT;}
  {colortbl;red255green255blue255;red153green153blue153;}
  deftab720
  pardpardeftab720sl440partightenfactor0

  f0fs32 cf2 expnd0expndtw0kerning0
  outl0strokewidth0 strokec2
  }

  1. FdB=Ajax

   Het rendement van deze actie is hoog, hij komt er namelijk langs. Wat daarna gebeurt is weer een nieuwe situatie die niets met de passeerbeweging te maken heeft.
   Zuurpruim.

Comments are closed.