Van de Beek in selectie voor Celtic uit

0509a1_nouri_vandebeek

Donny van de Beek speelde maandagavond met Jong Ajax tegen Jong Psv en werd in die wedstrijd na zestig minuten gewisseld. Een flinke domper, zo laat Van de Beek weten tegenover Ajax TV. Echter toen trainer Andries Ulderink de reden vertelde verscheen er een grote glimlach op het gezicht van het talent. Van de Beek mocht van trainer Frank de Boer maar zestig minuten spelen omdat hij is opgenomen in de selectie voor de Europa League wedstrijd van aanstaande donderdag tegen Celtic. In aanloop naar het duel met Celtic kent Ajax problemen op het middenveld. Thulani Serero, Daley Sinkgraven en Riechedly Bazoer kampen met blessures.

Bron: Ajax TV

Related posts

12 Comments

 1. Geroldkohlen

  zo goed staan we er nou ook weer niet voor, om hem te laten spelen sta je met 3 a 4-0 voor dan kan het, maar we weten allemaal wel als we reeel zijn, dat het gewoon weer een lastig avondje voor ons zal worden.

  1. -buitenkantje rechts-

   Zeker!! Ze kunnen alleen geen dragende spelers zijn.. Daarom graag rustig brengen.. Maak een goede mix van ervaring en jong talent

 2. VanDattem

  Werd eens tijd. Ik snap de twijfel hierover niet. “Vroeger” dacht men geen 2x na om een talent te brengen/op te stellen/mee te nemen naar een (belangrijke) wedstrijd. Kom op zeg, we zijn Ajax.

 3. JCruijff

  Ik had al lang Nouri, Cerny en Van de Beek laten debuteren. Wat goed is komt snel en de kwaliteit druipt van deze jongens af. Hoe eerder je ze laat meespelen des te eerder worden ze volwassen spelers. Kijk maar naar de talenten van vroeger. Kluivert, Van der Vaart, Sneyder, Rijkaard, Vanenburg om er maar enkelen te noemen. Allemaal zeer jong gedebuteerd in het eerste. I rest my case…..

Comments are closed.