Jong Ajax speelt met 3-3 gelijk bij Jong Psv

De_Toekomst

Jong Ajax heeft maandagavond met 3-3 gelijkgespeeld tegen Jong Psv. Op sportcomplex De Herdgang kwam Jong Ajax twee keer op voorsprong maar uiteindelijk eindigde de wedstrijd in 3-3. Na een snelle voorsprong van de thuisclub was het El Mahdioui die Jong Ajax weer langszij schoot. Ricardo van Rhijn zorgde vlak voor rust met een kopbal voor de 1-2. In de tweede helft blonk keeper Onana uit maar kon niet voorkomen dat de 2-2 uiteindelijk viel. Toch was het Jong Ajax dat via Sam Hendriks opnieuw op voorsprong kwam.  De Ivoriaan Moussa Sanoh bepaalde uiteindelijk de eindstand een minuut later op 3-3.

Opstelling Jong Ajax: Onana, v. Rhijn, Lartey Sanniez, v. Bruggen, Owusu, vd Beek, El Mahdioui, Dankerlui, Muric, Hendriks, Acolatse.

Bron: Twitter

Related posts

14 Comments

  1. De Ajacied

   Was een redelijk goede pot jammer dat er niet meer Ajacieden aanwezig waren
   André Onana was dé man van de wedstrijd hoor goeie keeper !!!

     1. -buitenkantje rechts-

      Onana groot talent! Keepte prima wedstrijd.. Eerste was idd blunder. Maar daarna toch zeker 3 à 4 zekere doelpunten voorkomen.

  1. Ajax nr 1

   Precies Woody. Alweer geen voorsprong vast kunnen houden. Wordt je moe van. Wel een leuke pot voetbal op dit niveau. Ook al schiet je in de stand er weinig mee op.

 1. Ricardo1903

  ach ja kan beter maarja . medesupporters hebben jullie ook verbonden men dat NEC deze winter Santos wil verkopen ? aangezien zijn contract ook aflopend is zal de prijs niet hoog zijn misschien iets voor Ajax als we geen top spits kunnen krijgen?

  1. Mixednicks

   Doe me een lol. Is nu opeens de spits van NEC wat voor Ajax? Heb je op zijn voetbal kwaliteiten gelet? Weet je hoeveel penalty’s het waren? Weet je hoeveel assist hij heeft gegeven? Eerst even je huiswerk doen ajb. Volgens mij kijk jij sec naar de 10 doelpunten en zegt dan “he, dat is wat voor Ajax”. Hadden we Platje destijds ook wel kunnen kopen.

   1. Ricardo1903

    ik stel ook alleen een open vraag ik volg NEC en dus Santos niet hoe hij aan zun goals is gekomen weet ik niet. ik zij ook misschien aangezien hij goedkoop is als we er deze winter geen spits bij nemen dan hebben we alleen milik (als Hendriks niet mee gaat in het eerste)

    1. Velibor

     Tja als je Zimmling binnenhaald,dan is een spitsje die international is van een Zuid-Amerikaans land misschien niet eens zo’n gek idee haha,voor weinig maar daar scoren ze niet mee,beter een ouwe lul van Benfica die in Turkije nb op de bank zit een paar miljoentjes gunnen en dan na een half jaar zeggen dat ie toch misschien niet zo fit is als men zei……

Comments are closed.