Duitser Zwayer fluit Celtic – Ajax

celtic-ajax_logo

De Duitse scheidsrechter Felix Zwayer is door de UEFA aangesteld als arbiter bij het Europa League duel van aankomende donderdag tussen Celtic en Ajax. Zwayer floot nooit eerder een wedstrijd van Ajax. De scheidsrechter wordt in Celtic Park bijgestaan door Thorsten Schiffner, Marco Achmüller als grensrechters en Markus Häcker is vierde official. De doellijnen worden in de gaten gehouden door Daniel Siebert en Sascha Stegemann. Celtic – Ajax begint donderdag om 21:05 uur.

Bron: Ajax.nl

Related posts

9 Comments

 1. De Ajacied

  Maakt nix uit wie er fluit, er moet gewoon gewonnen worden, klaar !!
  Anders is het Europese avontuur al meteen over en uit,
  Dus Strijd en Passie willen we zien ⚽️⚽️

 2. HURBIE

  Gewoon alles uit jullie zelf halen ,en zondag vergeten dat dit weer een nieuwe wedstrijd is die je moet winnen

 3. Velibor

  En we zwaaien met zen allen naar die mof2x enwe zwaaien met zen allen 2x we zwaaien met zen allen naar die mof!

 4. AFCA my World

  De uitslag donderdag moet gewoon door de spelers behaald worden,dus het maakt niet uit wie er fluit, de boer zegt dat hij te weinig middenvelders heeft,misschien een idee om Ziyech te halen voordat die kakkerlakken het doen,moet 5 a 6 miljoen kosten en is direct inzetbaar !!! Dat is een speler met winnaarsmentaliteit en spirit, speler waarvoor je ook naar het stadion komt !

  1. Ajax nr 1

   Te weinig middenvelders,te weinig spitsen,te weinig verdedigers van alles te weinig. Ja het aankoop beleid is ook te weinig!! Je kan winnen van een klein clubje. Maar als het erop aankomt verlies je van een club die op papier niet zoveel voor moet stellen. En dan komt het weer we hadden dit en we hadden dat. Wij hebben te weinig mensen met verstand en inzicht qua aankopen.

Comments are closed.