Van de Beek mogelijk in selectie voor Celtic uit

donnyvandebeek

Frank de Boer liet na afloop van de gewonnen wedstrijd tegen Cambuur weten dat hij krap in de middenvelders zit voor de wedstrijd van aanstaande donderdag tegen Celtic in de Europa League. Daley Sinkgraven moest de wedstrijd tegen Cambuur missen wegens een blessure en lijkt donderdag niet te halen. Daarbij viel Thulani Serero geblesseerd uit zaterdagavond en over zijn inzet aankomende donderdag zijn twijfels. De Boer laat weten geen enkel risico te willen nemen en daarom een extra middenvelder zal toevoegen aan de selectie voor donderdag. Mogelijk doelt De Boer op jeugdspeler Donny van de Beek.

Bron. Fox Sports

Related posts

24 Comments

 1. Braziq

  Top dat Donny zn kans krijgt!! Eindelijk.. Cerny ook gespeeld vandaag.. Eigen jeugd.. Zijn beter dan de meeste aankopen.

   1. creutz1977

    ik snap dat echt niet… vorig seizoen liep iedereen te schreeuwen en brullen… het is te licht en te jong… en nu problemen met Jonk en Johan en nu… SUPER eigen jeugd krijgt meer kans… wat een onzin… Je gaat toch niet met tieners Europa in… zijn jullie nou echt compleet achterlijk geworden ofzo… KANSLOOS!!!

    1. Mixednicks

     Ook vorig seizoen waren de twee “kampen” er hoor hier. Voor en tegen meer jeugd en voor en tegen ervaring. Niks nieuws dus.

     1. creutz1977

      sorry dat is dikke onzin… en je kan veel van de Boer vinden.. Maar hij geeft jeugd ALTIJD een kans mits ZE ER KLAAR VOOR ZIJN!!

     1. creutz1977

      waar ga jij zimling en duarte vandaan halen dan knul?… Ik zeg dat de meeste maar wat brullen zonder na te denken… jij wil het met 17, 18 jarige gaan doen in ajax1., ik denk dat na 2 wedstrijden iedereen weer schreeuwt… te licht, te jong…

    2. -buitenkantje rechts-

     Rustig joh! Gewoon genieten van eigen jongens als Cerny, van de Beek.. Heerlijk onbevangen voetbal.. Ben met je eens dat je ze nog niet direct kan gebruiken voor Europese wedstrijden.. Maar Cambuur ..prima!

   2. Zlatan

    Heerlijk ! Natuurlijk wel met ervaring erbij . Ik las het commentaar , dat deze spelers te jong zijn , laat de jongens spelen ,,koop toch ervaring in de winterstop ! Dat speelt mooi samen !!!

  1. Remco425

   Maar zijn ze dat ook al als de tegenstand beter en geraffineerder is dan Cambuur? Goede techniek is leuk, maar bij Europese wedstrijden is de factor ervaring wel een stuk belangrijker dan tijdens een potje tegen Cambuur…

  2. -buitenkantje rechts-

   Zeker.. Had Cerny graag een hele wedstrijd gezien tegen Cambuur..Leuke speler zeg! Hetzelfde geldt Donny.. Maar of je direct al in Europa moe inzetten vraag ik me af.. Maar zeker waar dat eigen jeugd vaak beter is dan de meeste aankopen..

   1. AFCA my World

    Ben al heel lang fan van Cerny,is echt een super speler,langzaam brengen maar nu echt al ontzettend goed bezig in de tijd die hij krijgt, prima om jonge spelers in de competitie tegen de wat mindere tegenstanders ze een kans te geven,maar denk dat ze voor Europa nog net niet goed genoeg zijn !

    1. -buitenkantje rechts-

     Heb je gelijk in.. Maar ik kan als liefhebber erg genieten van jongens als Cerny en vd Beek..

 2. woody79

  als je het artikel leest is het misschien van de Beek. Zou toch een prima oplossing zijn indien er te weinig bezetting is

 3. EugAjax

  Ik vind De Boer inderdaad niet werken volgens Cruyff zijn ideeen. O ja dit zeg ik cynisch De Boer is een echte Ajacied, die qua trainer altijd aanvallend zal denken en met zo veel mogelijk eigen jeugd. Hij is vaker op de Toekomst Dan wie ook. Dus hou vertrouwen in hem!!!!!

 4. Frenske

  Tussen denken en doen is een groot verschil hij denkt aanvallend en voetbalt maar weer achteruit.
  Wordt tijd voor een andere trainer die echt ook vooruit voetbalt. Het spreekwoordelijke gezegde is aanvallen is de beste verdediging.

Comments are closed.