Huisman: ‘Technisch Hart spreekt intentie uit om weer met elkaar te praten’

Wim_Jonk

Sander Huisman laat namens de AFCA Supportersclub weten dat het Technisch Hart de intentie heeft om weer met elkaar om tafel te gaan zitten. Huisman heeft inmiddels enkele gesprekken achter de rug met de directie, de bestuursraad en Wim Jonk over de onderlinge problemen onder elkaar.

‘Uit de gesprekken is duidelijk geworden dat het Technisch Hart onderling geen problemen heeft met elkaar maar dat de mensen rondom Jonk voor de grootste belemmering zorgen. Voor Jonk een zeer lastige situatie omdat hij het Technisch Hart en zijn eigen mensen niet wil afvallen. Dennis Bergkamp laat tevens weten zich zorgen te maken over de clubcultuur maar iedereen binnen het Technisch Hart wil dat Jonk blijft. ‘We hebben jaren bij elkaar in de kleedkamer gezeten dus dat gaat niet zomaar kapot. Iedereen gelooft nog steeds in het Technisch Hart’, aldus Bergkamp.

Voor Sander Huisman reden genoeg om een oproep te plaatsen om de arbitragezaak te stoppen en dat men met elkaar om tafel moet gaan zitten. ‘Wij hebben dat met klem verzocht en ook Wim Jonk heeft aangegeven dat hij weer wil aanschuiven. De gesprekken hebben veel duidelijk gemaakt maar ook aangetoond dat het een behoorlijk ingewikkeld verhaal is. Er moet nu duidelijkheid komen en met de gesprekken en de aangekondigde actie vanavond van de supporters  tonen wij als supporters onze onvrede over de huidige gang van zaken’.

Bron: Ajaxshowtime

Related posts

24 Comments

 1. ajaxpers

  Wijs besluit en ik hoop echt dat jullie hier samen uitkomen. Rust is belangrijk voor Ajax.

 2. dickst14

  zou fantastisch zijn als Jonk voor Ajax behouden kan blijven. Mocht dit zo zijn dan duidelijkere afspraken.

  1. BobbyHaarms

   Zou echt fantastisch zijn als dit goedkomt! Onze grootste held Johan is helaas al opgestapt, laat onze held van de Toekomst dit voorbeeld (zij het noodgedwongen) niet volgen! Samen sta je sterk, dus oplossen indien mogelijk. Daarna alles richten op dat kutbestuur om die eruit te werken.

 3. pietprecies

  Pfff gebeurd toch niet.. Heel die verhouding is al stuk en een is slechts een vingerknip voor nodig om het weer te laten ontsporen, gelukkig houdt FdB z’n kop erbij en probeert hij Ajax 1 te laten renderen…

  1. Rene1964

   Waarom Piet? Wij kennen de ins en outs daar niet precies. Laten we gewoon hopen dat onze staf MET ELKAAR doorgaat, omdat mijns inziens Jonk de juiste man op de juiste plaats is op de toekomst!!

   1. pietprecies

    Ja vind ik ook maar dat is zo naïef, denk je nou echt dat jonk gaat blijven en als hij blijft, heel die verhoudingen zijn al scheef…

    1. Remco425

     Als ik dit verhaal mag geloven is de verhouding tussen Jonk en de rest van het TS dus helemaal niet scheef, maar met de mensen om Jonk heen. Heel veel dingen die geschreven worden, en dat is meestal vanuit de optiek van Jonk, worden meteen voor waar aangenomen. Maar ik kan niets met aannames en niemand van ons kent alle ins en outs.

 4. San Marco

  Zou een verstandig besluit zijn en weer rust brengen voor het technisch hart, Ajax en alle supporters!! Hoop dat ze er ook gelijk weer wat van leren en nu duidelijk afspraken maken en verantwoordelijkheden afbakenen!!

 5. woody79

  er moet altijd eerst iets gebeuren. Praten is het belangrijkste in een relatie. Meestal gaat men praten als het te laat is. Ruzie maken hoort er ook bij. Hoop dat ze t kunnen bijleggen. Maar mosterd na de maaltijd denk.

 6. Pim Ruisendaal

  Ik zou goed goed en misschien verstandig vinden als Jonk weer terug komt bij Ajax. Want ben nog niet mee eens dat ie weg is gestuurd. En als ie wel weg moet. Dan vind ik dat meer van het bestuur/RVC daar weg moeten want zijn toch alleen maar zakkenvullers!

 7. lezerG

  Laat Jonk terugkomen, praat het uit en laat het doel duidelijk zijn: terug naar de Europese top!

 8. Jeroen-AFCA

  Hopelijk komt jonk terug is zeer belangrijk voor Ajax. Ajax moet weer een voetbalclub worden zouden van de beurs moet gaan heb je veel minder shit en met minder mensen te maken

  1. Indojood

   Je legt de vinger op de zere plek. Die onzinnige beursgang heeft veel van deze ellende veroorzaakt. Geld werd belangrijk en voetbal werd een “produkt” wat goed in de “markt” moest liggen.

 9. Indojood

  Grappig dat het TH problemen heeft met mensen rondom Jonk terwijl ze assistenten doodleuk laten meebeslissen over transfers. Hoop echt dat ze eruit komen maar ik raad het TH aan om toch vooral het rapport van Ling te bestuderen.

 10. EugAjax

  Dus Wim Jonk, die overal als held word gezien, heeft dus ook meer oog voor zijn ‘vriendjes van de Toekomst’ dan voor algeheel belang van Ajax. Dus ook Jonk politiek bezig? Of vinden we dit niet hetzelfde als wat heren RVC en cornuiten doen. Allemaal elkaar in zadel houden ipv beste met Ajax voor hebben!!!!!!!! We weten de achtergrond niet maar ik schat kennis van rest TH hoger in dan de vriendjes van Jonk. Ik blijf dit met grote interesse volgen. Voorlopig heeft Fside en 410 zijn elftal laten vallen ten faveure van een ander politiek beest. BRAVO

Comments are closed.