Fischer: ‘Dat vind ik altijd zo’n kutvraag’

0807fischer

Viktor Fischer is terug in het eerste elftal van Ajax nadat een slepende hamstringblessure hem meer dan een jaar langs de kant hield. De Deen kijkt het liefst vooruit en kan dan ook niks met kritiek van bepaalde media wanneer er wordt gevraagd naar zijn blessureperiode.

‘Dat vind ik altijd zo’n kutvraag wanneer men mij vraagt of ik alweer de oude ben. Momenteel voel ik mij honderd procent fit en voel mij weer klaar voor het eerste elftal van Ajax. Of ik op honderd procent zit of niet, dat maakt niet uit. Je moet je best doen en ik doe altijd mijn best. Als je slecht speelt kan het soms een excuus zijn, dat je lang geblesseerd bent geweest maar ze moeten niet elke keer weer die vraag stellen. Ik kan negentig minuten spelen, elke keer, dus ik ben honderd procent fit. Of ik nog stappen kan maken? Dat kan elke voetballer, dus ik ook’.

Bron: NOS

 

Related posts

10 Comments

 1. pietprecies

  Blijf het een geweldige voetballer vinden die altijd de juiste drive naar voren heeft, hopelijk kan hij de effectiviteit ook verbeteren en dan gaan we aan hem nog veel plezier beleven, kan boilesen nog een voorbeeld aan nemen.

  1. woody79

   wie is boilesen? iedereen vergeten helaas. gaat ook niet naar het ek. komt nergens meer aan de bak

 2. DennisTheMenace

  Goeie voetballer met het vizier altijd op de goal gericht. Vind dat ie soms een beetje “blind” aan de bal is, ziet z’n medespelers niet altijd staan. Kan hij nog ontwikkelen natuurlijk.

 3. Mooi

  Laten we eerlijk zijn het hij is nog geen topper ,tijd zal het leren het moet nu wel beter gaan hij is al lang bij Ajax.

 4. gerrykoos

  Hij zou is moeten leren wat minder met die bal te lopen en eerder af te spelen aan een teamgenoot. Want het is de laatste weken weer een ergernis, net als gisteravond man,man,man, hij weet niet eens wat hij met een bal wil gaan doen. Kijk maar naar Younes die heeft 9 van de 10 keren een doel en hij bereikt het vaak 8 keer dus…..leer je lessen Fischer.

Comments are closed.