Gametalk Ajax – Cambuur: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

ajax-cambuur_logo

Vandaag om 19:45 uur speelt Ajax de thuiswedstrijd in de competitie tegen Cambuur Leeuwarden.  Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie tekening weg van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

1121ajax-cambuur-henkveen

10 Comments

1. ajaxpers

Wij zijn Ajax dus 3-0. Milik als vaste spits met Fischer en El Ghazi op de flanken. De verdediging staat als het huis. Middenveld klaasen, Gudelje en Schone (Sereo).

1. De Ajacied

Cerny wordt de man van de wedstrijd, als hij de kans krijgt ten minste,
      Prima speler met héél veel techniek en talent ⚽️⚽️

2. Mixednicks

Hoop op een lekkere pot voetbal met 100% steun van supporters voor de spelers. Kunnen wel even wat leuke afleiding gebruiken in deze tijd. 5-0 met ruststand van 4-0. Mochten er een aantal dan niet verschijnen in de eerste helft, hebben ze in ieder geval wat gemist.

1. Rene1964

Her gaat in ieder geval geen 100% steun van de supporters worden. Hopelijk wel een mooie wedstrijd met veel Ajax strijd in het veld. 3-0, daar teken ik voor!

3. Henriette kip

Stoer!!! Wij boycotten de 1e helft. Maar er staan er wel een paar bij de trappen te kijken, zielig. Zijn dit de echte Ajax supporters? Dacht het niet.