De Boer staat open voor buitenlands avontuur

0830ajax-az_deboer

Frank de Boer lijkt bezig aan zijn laatste jaar als trainer bij Ajax. De oefenmeester acht de tijd rijp om de kansen die hij gaat krijgen komende zomer voor een buitenlands avontuur aan te grijpen. Liverpool en Tottenham Hotspur kregen de voorbije jaren al nul op het rekest en ook Newcastle United liet zich naar verluidt afschrikken, maar toekomstige gegadigden lijken een betere kans te maken.

‘Het moment dat ik naar een nieuwe club ga kijken komt dichterbij maar ik heb absoluut geen haast. Ik ben nog steeds zeer tevreden bij Ajax en wil dit seizoen de prijzen pakken waar we nog voor in de race zijn. Ik heb een contract tot medio 2017, dus ik hoef zeker niet weg. Maar als er een club komt waarvan ik denk dat ik ze met mijn kwaliteiten beter kan maken, dan grijp ik die kans’. Als hij vertrekt, wil De Boer dat in ieder geval via de voordeur doen. ‘Voorlopig focus ik mij volledig op Ajax. Wat er volgend seizoen gebeurt, zien we dan’.

Bron: Omnisport

Related posts

80 Comments

  1. De Ajacied

   Misschien is het ook wel tijd dat Frank vertrekt bij Ajax, voor mij zou Ron Jans de ideale opvolger zijn voor dit jonge Ajax ⚽️⚽️

   1. AFCA my World

    Hij had eigenlijk al weg moeten zijn,4 jaar is lang genoeg bij 1 club, hij maakt de spelers ook niet meer beter,je ziet ze niet meer groeien,ja Ron Jans lijkt me wel wat maar liever nog VanHaezeBrouck, de trainer van AA Gent die maakt spelers Echt beter, even een x een trainer van Buiten Ajax, gewoon echt vers bloed voor de groep dan kunnen je weer groeien en weer eens een rol van betekenis gaan spelen !!!

 1. Ajacied407

  Hij mag z’n muil wel eens houden met z’n buitenlandse avontuur. Desnoods een spreekverbod hierover. Dat die zich maar gewoon op Ajax richt en eerst resultaat haalt, dan komen die clubs vanzelf wel.

  1. Litmanen

   Beetje blind en doof geweest de afgelopen 5 seizoenen?
   Resultaat? 4 kampioenschappen?
   Niet genoeg natuurlijk.

   1. Ajacied407

    Zelf blind of doof geweest? Heb je het voetbal gezien dat hij 5 seizoenen lang liet spelen. Ajax-onwaardig hoor.

  2. Remco425

   Jij mag je muil wel eens houden met je respectloze manier van praten over een ras Ajacied!

   1. Litmanen

    Wat dacht je van respect voor een beginnende trainer die ons na jaren weer eindelijk die schaal bracht en dan ook nog vier keer?

   2. Ajacied407

    Nee gewoon realistisch. Ben wel Frank de Boer fan, maar op dit gebied word ik wel doodziek van hem.

    1. Horst Blankenburg

     Hij krijgt een vraag en hij geeft, zoals altijd, een antwoord. Zou hij dat niet doen dan wordt hem arrogantie verweten, doet hij het wel dan is het ziekmakend. Kortom, hij kan het dan nooit goed doen.

     1. Roughrolf

      De naam “AJAXIED407” geeft de indruk dat het een echte Ajaxied zou zijn, maar zijn platte onbeschaafde commentaar bewijst het tegendeel!!!!!

     2. Ajacied407

      Leer eerst maar eens Ajacied spellen en ga dan maar pas oordelen of iemand een echte Ajacied is. Ben namelijk altijd te vinden op m’n eigen vakkie tot het fluitsignaal. Kan 90% van de toeschouwers niet zeggen uit de Amsterdam ArenA. De ‘Ajax 1 app’ is om je mening te geven en dat mag gewoon dan. Ik zie nergens het probleem van.

 2. Ajaxlucas

  Jammer maar misschien ook wel beter voor ajax zelf het loopt niet zo lekker binnen het bestuur

  1. dickst14

   Frank heeft het goed gedaan, maar ook fouten gemaakt zoals iedereen. Als Frank weg is en Jonk geen jeugdtrainer meer en zonder werk. JONK TRAINER VAN AJAX 1. En we gaan weer genieten en de talenten gaan doorstromen.

 3. LeroyT

  Ja die Belg lijkt me wel wat ? Of misschien toch Guardiola of Mourinho dan kunnen we de lijn Cruyff doorzetten

 4. Wembley71

  Hou op met dat gelul…..hij staat al drie jaar open voor een “buitenlands avontuur” . Je hebt prima werk verricht (waarvoor hulde) maar hou op met dit periodieke gelul over een buitenlands avontuur. Mijn advies,voor zoiets waard is, ga dan! Daarna komt de volgende nar krijgen we het volgende gezeik en voor dat we het weten zijn we weer tien jaar verder met het gekut in de middelmoot. En alle publiciteit geile idioten houden hun zuignap nog steeds ferm vast op het pluche………m.a.w Er verandert niets maar dan ook werkelijk niets. Tot over tien jaar!!!!!! (En zoals ik eerder al vermelde, ik ben geen kampen man maar slechts een eenvoudig supporter die inmiddels behoorlijk gefrustreerd raakt).

 5. Heldenzoon

  Ik had de afgelopen jaren liever dat we iets langer meededen aan het buitenlandse CL avontuur. Misschien was dat een idee, Frank?

  Welke club is trouwens op zoek naar een coach die het risicoloos terugtik voetbal van een Ivic en Linder heeft weten te vervolmaken?

  Ik Wil Ajax Zien !!

 6. ajaxpers

  Frank verdient een contract voor onbepaalde tijd en een standbeeld. 4 keer kampioen en nu op de eerste plaats. FDB is een echte ajacied. En als hij verder kijkt is het zijn volste recht en jammer voor Ajax.

  1. woody79

   daar heeft u gelijk aan. maar er gaan een hoop dingetjes anders worden nu JC zijn handjes thuis houdt en de rest zich inmengt. frank is niet gek!

   1. BobbyHaarms

    Dat denk ik ook niet. Wegwezen uit dit broeinest denkt ie misschien wel. Zal mij benieuwen hoe het nu verder gaat straks..

  2. AFCA my World

   Een standbeeld no way,hij is wel 4x kampioen geworden, maar niet door mooi of goed voetbal,maar gewoon omdat de anderen nog slechter waren,je zag het afgelopen seizoen er komt een club met een visie en paar spelers die wat ouder zijn en geroutineerder zijn en ze worden kampioen ! Nee tijd voor verandering, VanHaezeBrouck Jonk of Jans lijken me wel de beste die er rondlopen !

 7. WZAWZDB Ajax 14

  Dit zag ik wel aan komen kunnen we niet gebruiken heel het bestuur ligt op z’n kop

 8. Spellingskontrole

  In mijn ogen is er 1 ideale opvolger: Peter Bosz. Klinkt misschien een beetje raar omdat hij eigenlijk niets met Ajax te maken heeft. Maar wat is nu het probleem bij ajax? Het spel is traag, weinig spectaculair. En is er nou 1 iemand die de afgelopen jaren super aanvallend, vermakelijk voetbal heeft laten zien dan is het Bosz.

  Nu bij Vitesse zit hij elke keer weer met een totaal andere selectie en al die huurlingen en zo, en dus is het lastig er een hecht team van te maken. Dat is de reden dat hij steeds geen kampioen kan worden. Maar bij een club als Ajax zou het moeten lukken, daar ben ik van overtuigd

  1. WZAWZDB Ajax 14

   Ben het honderd procent met je eens en bij Ajax kan die een vaste selectie hebben en dan kan die aan een team wennen en bouwen hij is inderdaad te ideale opvolger

  2. Remco425

   Peter Bosz zou ik ook als eerste aan denken. De trekjes die hij soms laat zien zijn niet altijd correct en Ajax-waardig, maar als coach zie ik hem zeker zitten.

 9. Ajax nr 1

  Oh Frank ik hang de Ajaxvlag uit als je gaat en neem de rest ook mee please. Ik ben er zo klaar mee. Vieze matennaaiers allemaal bah. Zo kan je geen bedrijf runnen hoor. Vriendjes oke maar op de werkvloer niet.

  1. Remco425

   Welke maat heeft Frank genaaid dan? Als er iemand altijd correct is gebleven, zowel 5 jasr geleden als nu, dan is hij dat wel…

 10. Horst Blankenburg

  Bizarre reacties. Zo is het koning keizer Frank en zo wordt de vlag uitgehangen. Dat heet enge supporters.

  1. AFCA my World

   Nee dat noemen we echte Ajax supporters, die willen gewoon goed voetbal zien en als je dan een x onderuit gaat jammer dan,kwaliteit wint altijd ! Het voetbal is de laatste jaren gewoon verdwenen,voor dat tikkie breed en terug heb je geen goede jongen spelers nodig daar kun je nog bejaarden of kleuters laten spelen, WIJ WILLEN VOETBAL ZIEN !

  1. Ricardo1903

   en dan 2e seisoens helft met een nieuwe trainer en dan geen kampioen worden? om dat nieuwe trainer nog aan het team moet wennen ?

 11. dioajax

  de boer in de winterstop naar chelsea en mourinho naar ajax hahahha…jans en bosz zijn ook goeie trainers voor de jongens…

 12. Frenske

  De boer heeft ook geen vaste formatie weten te maken tijdens de eerste helft van de competitie.
  Een nieuwe man ( met een beetje gezond voetbal verstand)heeft aan de spelers die er rondlopen bij Ajax zo een nieuw elftal op de been.

 13. Hazez

  Frank rijkaard !!!!! Maar zeker geen jans of streppel hahahah dan is Ajax echt nog maar goed voor de middenmoot …

 14. -buitenkantje rechts-

  Zeer onverstandig dat zo vroeg in het seizoen naar buiten te brengen.. Lijkt op open sollicitatie richting buitenlandse competitie.. Zorgt voor onrust in de club. Gaat ie wel..gaat ie niet? Wie is zijn opvolger? Maandenlang gespeculeer en gezever. Vaak doet een trainer dat als de chemie tussen hem en de groep verdwenen is..

  1. Appie Baantjer

   Gelul. Gewoon antwoord op sen standaard vraag. Hij zoekt de pers niet op, de pers zoekt hem op.

   1. -buitenkantje rechts-

    Gelul.. Als coach van Ajax word je altijd opgezocht door pers..helemaal in deze tijd! Hij had ook kunnen zeggen voor 100% voor Ajax te gaan en absoluut niet met een buitenlandse club.

  2. Remco425

   Dat gespeculeer is al van vorig jaar en gaat gewoon door en zou ook gewoon door zijn gegaan als er nu niets over gezegd zou zijn. Dat is de media van tegenwoordig. Als er geen nieuws is creeeren ze het gewoon.

 15. Appie Baantjer

  Frank geeft gewoon altijd aan wat hij denkt. Geen gedraai, geen achterhouden. Is niks mis met uitspreken van je aspiraties. Doet ieder gezond mens dus ook Frank.

   1. Remco425

    Zou het met je eens zijn als hij duidelijk had uitgesproken dat dit zn laatste seizoen zou zijn, maar hij heeft het alleen over zn ambitie en die was al bekend. Hier heeft hij niets gezegd dat we nog niet wisten.

 16. Appie Baantjer

  Zoals altijd zijn de vragen van de pers ook niet nieuw. Jullie zeggen dus als dat wanneer hij voor de zoveelste keer dezelfde vraag krijgt hij niet moet antwoorden? Als er geen mooie club komt blijft hij wat hem betreft. Is heel logisch dat hij dat zegt. Daarnaast, Nogmaals, iedereen hier geeft zijn/haar mening dus mag Frank dat in ieder geval over zijn eigen situatie ook doen.

Comments are closed.