Wellicht transfervrije Cardozo opnieuw gelinkt aan Ajax maar ook aan Galatasaray

0427cardozo

Óscar Cardozo wordt wederom gelinkt aan Ajax. Ajax werd aan het begin van dit seizoen al in verband gebracht met de international van Paraguay. Cardozo zou overwegen om zijn verbintenis met Trabzonspor in te leveren.

Het kan niet helemaal worden uitgesloten dat Ajax-trainer Frank de Boer de ervaren spits krijgt die hij zoekt. De 32-jarige spits ligt nog tot medio 2017 vast in Turkije, maar het is allesbehalve rustig bij Trabzonspor. Oud-Ajacied Shota Arveladze is er ontslagen als trainer, er is sprake van financieel wanbeleid en de clubleiding in Trabzon ligt overhoop met de Turkse voetbalbond. Na zijn voormalig ploeggenoten José Bosingwa en Kévin Constant zou nu ook Cardozo van zijn om zijn contract te laten ontbinden.

De kans dat de Paraguayaans international vervolgens naar Amsterdam verkast, blijft overigens klein, zeker omdat ook een overgang naar de Turkse top tot de mogelijkheden schijnt te behoren voor Cardozo. “Als Galatasaray in de strijd komt, denk ik dat Ajax financieel gezien niet zo veel kans maakt”, aldus zaakwaarnemer Aykut Dogan tegenover Ajax Showtime. “Maar het kan ook zo zijn dat hij een andere uitdaging wil en wel naar Ajax wil komen.”

Related posts

28 Comments

 1. Iceman

  Ik snap er geen ene moer meer van waarom iemand halen die bijna met pensioen kan?????? Kan je niet gewoon een versterking halen die direct belangrijk kan zijn voor Ajax??? Tjong jong

  1. Velibor

   Haha nou nou zo erg is het toch ook niet maar ook nog schermen met Galatasaray ? Fijn daar laten bij Wesley & co want zal best een goeie geweest zijn of misschien nog wel maar dat is toch geen Ajax spits?

 2. ajaxpers

  Dat hoeft niet want hij schijnt in Turkije filosofie te hebben gestudeerd en als extra keuzevak Ajax-filosofie. Dus meteen inzetbaar!!!

 3. Geroldkohlen

  sorry hoor kennen sommige mensen zijn statistieken niet!dit is een goaltjes machine mensen! zeuren over zijn leeftijd dit is wel een brok ervaring wat je binnen haalt en deze scoort ook nog, kijk naar kuyt die is nog ouder, met zo’n speler kan je de gok wagen als je hem kan krijgen, ik zou ook graag een spits willen zien van 26 en begrijp me niet verkeerd maar cardozo moet je niet zomaar afschrijven! en hij is gratis en dat heeft marc netto toch graag die krent!

 4. Bdg

  Niks mis mee met Cardozo. Een jongere topspits komt toch niet in de eredivisie voetballen. Zijn niet te betalen en de eredivisie is niet aantrekkelijk qua competitie.

 5. woody79

  wat kost een btje dost? al peert die pararaguyaan er wel een paar in hoor! Heb je wel wat aan.

   1. Rickie

    Kuyt hou op zeg woody Kuyt is een kakkerlak in hart en nieren hoe durf je daar over te spreken…XD beste woody79

    1. woody79

     niet om naar ons te halen. maar om aan te geven dat 32 niet bepalend is om nog te presteren

 6. Tinus

  Dus wellicht ontstaat er een gerucht over Cardozo? want er staat dat ie wellicht aan Ajax gelinkt wordt, dus het is ook al nieuws als er een gerucht gaat over het ontstaan van een gerucht?

 7. T.B

  Tsja moet je dit willen.. Cardozo ? Ik zou zeggen geef een paar miljoen uit voor een knappe spits. Die graag bij Ajax wil komen voetballen.

 8. Remco425

  Cardozo wordt vaak genoemd hier. Blijkt wel weer dat het makkelijk is lukraak namen roepen, maar zelden realistisch. Ze hebben allemaal keuze uit meer geld.

 9. Valentino

  Halen voor de ervaring, Sanog terug naar Arsenal en volgend seizoen kan ie mooi Zivkovic helpen.

Comments are closed.