‘Ajax heeft interesse in jonge Braziliaan Edmilson Junior’

1118edmilson

Ajax zou volgens het Laatste Nieuws interesse hebben om de 21-jarige spelmaker Edmilson Junior te contracteren. De speler staat momenteel onder contract bij het Belgische Sint-Truiden waar men verwacht dat Edmilson in de winterstop gaat vertrekken. Ajax zou inmiddels meerdere scouts hebben gestuurd om het talent te beoordelen. Voor Sint-Truiden lijkt een verkoop in de winterstop een reële optie. Het contract van Edmilson loopt aankomende zomer af, waardoor hij tegen die tijd gratis de deur uit kan wandelen.

Bron: Het Laatste Nieuws

Related posts

53 Comments

  1. De Ajacied

   Alleen met middenvelders wordt je geen kampioen, en overwinter je ook niet in Europa,
   Haal een goede spits, en verdediger dat is belangrijker voor dit Ajax
   Toch ?? ⚽️⚽️

 1. Ronkr

  Een breedte aankoop ? Of het mag niks kosten. Rommel hebben we genoeg. Ruilen met v d Hoorn Duarte en nog meer .

  Koop een speler met kwaliteit die gelijk klaar is voor het grote werk.

  1. FdB=Ajax

   Ik dacht ook: hèhè ze zijn eindelijk in Brazilië aan het scouten naar grote talenten. Blijkt het een transfervrije Braziliaan uit de Belgische competitie te zijn… Ik heb hem nooit zien voetballen, dus misschien oordeel ik te snel.

 2. paullus

  nou overmars vast een speler die in jou straatje pas
  Kan zo bij de andere rommel die je hebt gehaald

     1. Remco425

      Beter lezen, het zou gaan om een wintertransfer. Dat hij in de zomer gratis zou zijn doet dus niet ter zake.

 3. Toppertje

  Weer een middenvelder. En de directie, vd Sar deze week nog, maar volhouden dat het plan van Cruijff uitgangspunt blijft. Nou volgens mij hebben we met Donnie van de Beek een kanjer op de rand van het eerste. Waarom dan weer deze interesse? Als het waar is.

   1. Toppertje

    Hangt een beetje af van op welke site je kijkt. Je komt inderdaad spits tegen maar ook middenvelder. Maar als spelmaker lijkt me het middenveld waarschijnlijker.

 4. Starke

  Wat is ajax dom. Serieus! Jonk geeft jaren lang aan wat het probleem is en er word weer een jong buitenlands talentje gezocht ipv naar eigen spelers te kijken in de vorm van Cerny en bijv Hendriks. Ongelofelijk!

 5. creutz1977

  haha wat een negativisme, niemand weet wie het is of hebben hem zien spelen.. En meteen afschrijven die vent!! kom op zeg!! beetje simpele reacties… En je kan veel van de Boer vinden maar hij geeft eigen jeugd gewoon een kans mits ze er klaar voor zijn… En kan me nog goed vorig jaar herinneren… Alles was te licht en te jong… En nu problemen met Jonk zijn loopt iedereen te schreeuwen om eigen jeugd!?? typisch!! sommige klinken hier net zoals Johan Derksen… ene week zeggen ze dit dan weer dat maar vaak weinig onderbouwd…

  1. Remco425

   Het leukste is nog dat degene die het hardst roepen dat Jonk moet blijven, ook het hardst roepen om nieuwe aankopen…

   1. creutz1977

    haha klopt man.. ze kunnen zo lopen schreeuwen en 1 en al paniek zonder maar ook ergens in te verdiepen…

 6. Ajax1958

  Dit zijn afleidingsmanoeuvres van de “top” van Ajax!!!! Zijn we bezig met kommentaar geven op een nieuwe speler en is de aandacht verlegd. Waar het om gaat is, hoe behouden we Jonk en hoe krijgen we dat zooitje schorremorrie weg.

  1. BobbyHaarms

   Precies Ajax1958, DAT is de kern! Durf echt te wedden dat de meesten hun schouders ophalen en gewoon achter hun clubje aan blijven hobbelen alsof er niks gebeurd is…verdomme, je club staat in de hens!

 7. ajaxpers

  Zeiken om het zeiken is het hier terwijl men van niks af weet behalve van wat er uit de media naar buiten komt en inderdaad de media kan de massa goed beïnvloeden. Moet je perse overal wat van vinden? Of geeft het je voldoening om een plek te hebben waar je je mag uiten?

  1. BobbyHaarms

   Geen van beiden. Ik ben Ajacied in hart en nieren en zie dat mijn club naar de verdommenis gaat. Mag ik daar alsjeblieft ziek van zijn?

   1. creutz1977

    waar baseer je dat eigenlijk op? 5 jaar.. 4 x kampioen.. 1 x 2e nu weer bovenaan.. jeugd die er klaar voor is stroomt gewoon door.. ja in Europa kan ajax niet echt meer mee, maar wie daar in geloofd is geen realist… maar nu jonk en Johan zeggen wat en meteen is ajax naar de kloten.. vind dat echt zo’n onzin… iedere andere club zou tekenen voor deze statistieken maar nee ajax gaat naar de kloten??

 8. wikr

  Ik kan uberhaupt geen oordeel vellen over deze jongen maar toch ben ik al blij om eindelijk een bericht op fanzone te lezen die over voetbal gaat. Van al het andere raak je alleen maar in verwarring en het maakt je ook nog eens depressief.
  Ik hoop wel dat we onze jongens op het veld wel blijven steunen want die hebben het keihard nodig en uiteindelijk willen we toch allemaal dat we kampioen worden.

 9. Ajax1958

  Tja, je kan natuurlijk ook je kop in het zand steken. Raak je nooit in verwarring en depressief.

 10. toon61

  Alweer een middenvelder , koop maar een fansoenlijke spits , of goede buitenspelers , maar nee hoor weer een middenvelder , als hij nu beter is als de rest , maar dat zal moeten blijken , anders word het weer geen aanwinst voor de ploeg , en dat is hard nodig , die gudelj en sinkgraven vallen in iedergeval door de mand tot nu toe , zelf opgeleide spelers hadden het nog beter gedaan .

  1. Velibor

   Toch vind ik die gudelje echt niet verkeerd want er staat wel wat en Sinkgraven dat duurt nog ff ben ik bang en inderdaad zulke lopen ook in jeugd.

   1. toon61

    Dat dacht ik ook , en toch brengt gudelj veelste weinig , of dat nog goed komt vraag ik me wel af , ik hoop van wel , maar heel veel slagen niet bij ons , waar dat aan ligt dat vraag ik mijn eigen al vele jaren af .

  1. toon61

   juist Piet , en dat is bij ons aan de macht , te gek voor woorden , en het moeiste is nog , ze blijven nog gewoon zitten ook .

 11. AjaxSteenwijkxxx

  man man man wat een zeikerds hier die jonge is nog niet eens gekocht en al zeuren dat ajax alweer een fout begaan is. sneu hoor

 12. Geroldkohlen

  heb beelden en een westrijd van hem gezien dit is werkelijk een topper op de flank en aanvallende middenvelder, goede pas, veel assists, scorend vermogen, sterk aan de bal en passeert heel makkelijk zijn tegenstander, en van een duelletje houd hij ook wel van, zo een hebben we er nog geen van in de selectie, hij is 10 keer beter dan sinkie! ik zeg halen voor dat een ander met hem er vandoor gaat!

  1. creutz1977

   kijk eindelijk iemand die zich eerst verdiept in een speler ipv meteen commentaar te leveren… goed bezig

 13. Geroldkohlen

  veel hier weten niet eens wie deze jongen is! ik heb een wedstrijd en samenvattingen van de Belgische competitie en beelden van deze jongen gezien! kijk die eerst en oordeel dan! als we hem kunnen krijgen dan moeten we hem echt nemen! ik ben zelf echt een kritisch persoon vooral wat spelers betreft, maar ik heb hem gezien alles wat hij doet doet hij met 120% overtuiging vooral aanvallend!

Comments are closed.