Uitslag prijsvraag 9 november: Wie wint het originele Ajax-uitshirt?

vraagteken

Hierbij de uitslag van onze prijsvraag van 9 november j.l.  De vraag was: Wie was de speler op onderstaande foto. We ontvingen wederom enkele honderden inzendingen. De echte kenners hadden het al gezien natuurlijk: Het was Kenny Tete! Velen hadden het goed maar er zaten ook nu weer veel foute inzendingen tussen.
Uit het flink aantal goede inzendingen hebben wij Timo Bruining uit Wieringerwaard er uit gepikt als winnaar. Gefeliciteerd Timo met dat schitterende Ajax uitshirt! Het komt zsm jou kant op!

1004ajax-psv_prijsvraag_uitslag

Niets gewonnen? Niet getreurd! Binnenkort plaatsen wij weer een nieuwe prijsvraag met wederom de vraag: Wie is/zijn de Ajacied(en) op de foto? Ook dan is er uiteraard weer een leuke prijs te winnen en wederom is deelname geheel gratis!Voor al je Ajax-fanartikelen ga je, ook in de december-feestmaand naar: Bouds-Inn.nl

Ben je (seizoen)clubkaarthouder dan krijg je op ALLE artikelen ook nog eens 10% korting!

Related posts

2 Comments

Comments are closed.