Swart: ‘Dat juist die gasten onderling strijd hebben hoort niet’

0523copa4_swart_cruijff

Sjaak Swart baalt als een stekker dat er weer een rel aanstaande is bij zijn geliefde club Ajax. Mister Ajax hoopt dat het allemaal met een sisser zal aflopen maar vreest dat het weer een grote rommel gaat worden bij Ajax, waar oud-spelers elkaar het leven momenteel onmogelijk maken.

‘De rust moet terugkeren binnen alle geledingen maar ik zie dat nog niet gebeuren.  Ik ben bang dat het weer één grote rommel wordt”, aldus de levende legende, die Wim Jonk hoog heeft zitten: ‘Ik vind hem een heel goede trainer, iemand die het spelletje ziet. Hij is trouw aan het Plan Cruijff en dat volgen we. Ik ben natuurlijk niet bij alle gesprekken geweest maar dat  juist die gasten, die elkaar uit de kleedkamer kennen, onderling strijd hebben, dat hoort niet. Momenteel denk ik dat veel mensen Cruijff buiten de deur willen werken en dat is ze bij Tscheu la Ling ook gelukt, iemand waar Johan onbegrensd vertrouwen in heeft, werd ook niet serieus genomen’.

Bron: De Telegraaf

Related posts

19 Comments

 1. dickst14

  nogmaals overmars vd sar en anderen wegwezen. alleen onder jonk is er nog een kans om het bekende ajax voetbal te zien. ik schaam mij voor Johan dat hij dit moet meemaken.

   1. De Ajacied

    Ja wat een drama binnen het bestuur, zolang dit maar niet overgaat op de spelers
    En ja Overmars en evt. Vd Sar pak je spullen en vertrek, dit is beter voor ons aller Ajax ⚽️⚽️

 2. Iceman

  Ja joh volgends mij neemt niemand binnen Ajax Cruijff meer serieus ook Frank de Boer en zijn hele staf niet ze luisteren niet naar hem of doen niet wat Cruijff zegt want Frank heeft al meerdere malen gezegd dat niet alles wat Cruijff zegt aangenomen wordt door hem nu hoeft je niet alles aan te nemen wat Cruijff zegt maar wij weten allemaal dat Cruijff vaak anders niet heel vaak gelijk heeft.

  1. BobbyHaarms

   Sjaak je hebt gelijk! Niet alleen voor jou voelt dit als een dolksteek in de rug van je geliefde club maar zeker ook voor de meesten van ons hier..ze willen revolutie? Dan kunnen ze het krijgen ook!

  2. Zlatan

   ICEMAN , ze kunnen niet in de schaduw van Johan staan , en dat zit ze niet lekker ( denk ik ) .

 3. HURBIE

  kijk FDB loopt iedere week bij een wedstrijd te schreeuwen we moeten ze bij hun strot grijpen maar dat moet hij niet bij Jonk doen want daar kan hij nog wat van leren

 4. kanu

  GVD sla eens met de vuisten op tafel.Kan toch zeker praten met mekaar als volwassene en niet als kleine kinderen. Help ajax maar na de klote dan heb je wat gehad azijnzeikers.

 5. Geroldkohlen

  dit is niet normaal meer, overmars met zijn wanaankopen en vd sar die niet eens zijn taak Alleen durft uit te voeren moeten weg! het zijn een stel hypocrieten, lachend en ja knikkend in Johan zijn gezicht, maar zodra johan weg is doen ze lekker wat ze zelf willen dit is belachelijk en ons clubbie brengen ze ten gronden en we worden uitgelachen door de andere clubs door dit gezeik! maar dat intresseerd hun geen moer!

 6. Indojood

  Ben het eens met jullie. Moet er niet aan denken dat anti-Cruijff mensen de macht grijpen en we Peter R de Vries of Henk Spaan en dergelijke types te zien krijgen.

  1. Rene1964

   Dat is vaak het probleem: mensen aan de top hebben vaak last van egocentrisch gedrag, een GOD complex of last van narcisme. Velen verliezen de realiteit uit het oog, op het moment dat ze aan de macht hebben geroken. Het is de kunst om te luisteren naar anderen, evalueren, en komen met goede oplossingen. Helaas valt er met sommigen NIET te praten. Dat zijn de rotte appels en die zul je dan echt moeten verwijderen. Een rotte appel doet de andere appels ook rotten.

 7. Rene1964

  Rustig, rustig Bobby. Laten ze eerst praten (en in gesprek blijven). Er is overal een oplossing voor, al moeten er dan wel consessies worden gedaan. Geen enkel plan is heilig. Overal kan aan worden geschaafd. Het kan immers altijd beter. Wel baal ik er van, dat ik niet mag (en kan) aanschuiven aan die ronde tafel. Denk echt dat ik die partijen bij elkaar zou kunnen brengen. Serieus!

  1. BobbyHaarms

   Hopelijk zijn ze allemaal zo rustig en wijs Rene, persoonlijk ben ik een beetje klaar met die schijnheilige jaknikkers die Cruijff en co achter z’n rug om neersabelen..

  1. BobbyHaarms

   Zie volgende topic Kevke. Het liefst een zo duidelijk en hard mogelijk statement, maar wel respectvol, hoe moeilijk ook als je alle negatieve berichten over je cluppie hoort en wat Ajacieden elkaar aandoen

 8. Remco072

  Kunnen de hoge heren niet eens genoegen nemen met wat minder eurootjes en gewoon de selectie versterken met wat echt nodig is. Jullie proberen een belangrijke en hoge functie te bekleden binnen een mooi bedrijf als Ajax maar gaan waarschijnlijk al af als sollicitant naar kassamedewerker bij de Lidl.

Comments are closed.