Jonk voert werkzaamheden gewoon uit op de Toekomst

Wim_Jonk

De chaos bij Ajax is momenteel compleet waarbij Wim Jonk lijkt te worden afgeserveerd als hoofd jeugdopleidingen. De oud-speler laat voorlopig weten niet te vertrekken bij Ajax en voert zijn werkzaamheden dan ook normaal uit op de Toekomst.

Van een per direct ontslag is momenteel geen sprake en Jonk is door Ajax ook niet op non-actief gesteld. Toch is het voor Jonk een onwerkelijke situatie nu hij weet dat men het liefst afscheid van hem wil nemen. Johan Cruijff heeft inmiddels laten weten dat hij het absoluut niet eens is met de beslissing om Jonk de laan uit te werken en mocht dit wel gebeuren hij dan zelf ook opstapt bij Ajax. Jonk werkt dus nog voor Ajax en strijdt tegelijkertijd tegen Ajax om zijn gedwongen vertrek te dwarsbomen.

Bron: AD

Related posts

15 Comments

 1. pwborst

  tjonge jongen!! Wat een gezeik!! Ga nou eens normaal om tafel met elkaar! Dit doet alleen maar afbreuk aan Ajax!!

  1. BobbyHaarms

   Met je eens. Een taak voor het bestuur en RVC om alle koppen onmiddellijk bij elkaar te brengen. Het is nu 2 seconden voor 12 dus geen seconde meer te verliezen. Anders raak je EN Jonk EN Cruijff kwijt, een grotere aderlating is bijna niet denkbaar voor Ajax..

   1. -THE BULLDOG-

    Je zou nog 1 seconde kunnen verliezen, dan is t nog 1 seconde voor 12 😉

    Maar ik ben t wel met jullie beide eens hoor!!

    1. Toppertje

     Verwacht dat het helaas gedaan is met Jonk. Het betrokken zijn bij Ajax geeft de RvC, bestuursraad e.d. veel status die ze niet willen opgeven. Met het committeren aan het plan van Cruijff maak je jezelf ondergeschikt aan de inhoud en loop je risico die status te verliezen. Het zegt genoeg dat Jonk alleen staat met het verdedigen van de inhoud. Zelfs vertrouwelingen van Cruijff zijn onbetrouwbaar gebleken.

     1. Indojood

      Dat maakt me nog het meest boos. Lekker teren op Cruijff en dan een mes in zijn rug. Ze kunnen zich beter de familie Ten Have noemen.

    1. De Ajacied

     Jonk is iemand die deze puinhoop niet achter zich laat, echt een club mens daar kunnen er nog veel wat van leren in het bestuur
     GO WIM JONK !!!!

 2. Indojood

  Wel goed van Jonk. Hij voelt zich verantwoordelijk voor Ajax. Ook goed dat Cruijff hem steunt. Als het nu daadwerkelijk klapt dan weten we uit welk verkeerd hout de heren zijn gesneden.

  1. Charka53

   Je ziet het net als op het er zijn er een paar die met hun Ajax hart spelen en wat egootjes die het beter weten en de boel verzieken

Comments are closed.