Ook Davy Klaassen meldt zich af voor Oranje

0917ajax-celtic_klaassen

Na Anwar El Ghazi en Jaïro Riedewald heeft ook Davy Klaassen zich afgemeld voor de Oranjewedstrijd tegen Wales. De aanvoerder van Ajax heeft last van een knieblessure en zal niet mee afreizen naar Cardiff. Al eerder had Riechedly Bazoer aangegeven gezondheidsproblemen te hebben maar hij heeft besloten om toch met Danny Blind mee te gaan.

Related posts

18 Comments

  1. Rene1964

    Hoe maak je jonge spelers snel kapot?! Door ze lekker (te) veel te laten spelen. RUST is zooooooo belangrijk (in elke sport). Waarom begrijpen ze dat niet in het voetbal maar wel bij fitness e.d. ??
    Bazoer had ook rust moeten nemen. Dit gaat niet goed zo :((

    1. Rene1964

      Als je teveel speelt, krijgen je spieren te weinig rust en krijg je te maken met overbelasting. Zeker op jonge leeftijd. Overbelasting leidt tot blessures. 1+1=2
      Dat vrij veel spelers bij Ajax overbelast raken (zo ook vorig jaar), is al gebleken.

      1. Geroldkohlen

        mee eens, ik snap dat bazoer gedreven is om te spelen, maar je moet ook voor spierherstel en om supercompensatie te creeren ook de nodige rust moet hebben.

  2. paulvos

    Alle Ajacieden afzeggen, laat die kakkies en lampen kappen maar spelen, hebben ze tenminste het idee dat ze belangrijk zijn.

    1. AFCA my World

      Met alle Ajax spelers afmelden lijkt mij prima,van misschien een gelijkspel tegen Wales en verlies tegen de wereldkampioen daar leer je toch nix van,blijf gewoon bij je club en zorg dat je fit bent voor de rest van de competitie !

    1. Alwayslookatthebrightsideoflife

      Wat dacht je van de broodnodige ervaring opdoen waarvan hier constant gezegd wordt dat die gemist wordt. Spelen tegen spelers uit grote competities waarvan je leert. Samenspelen met anderen. In oefenpotjes kan je afspreken maar een helft te spelen zodat die jonge zwakke spiertjes (volgens diverse mensen hier) geen zeer gaan doen. Als ze niet in het Nederlands elftal spelen moeten ze oefenen tegen bal op het dak 33 waar je 10 keer meer kans loopt op een blessure.

      1. Hazez

        Klopt maar ze hebben al een aardig programma achter de rug de laatste maand .het Nederlands elftal nu ze niet door zijn geeft niet heel veel meerwaarden ….. Je kunt je nu beter focussen op de competitie enz

  3. wikr

    Groot gelijk heeft ie inderdaad.
    En wie wil nou 90 minuten lang die hoon van die Duitsers over zich heen krijgen? Die lachen zich helemaal kapot om Oranje. Ik begrijp niet waarom ze niet ook nog een uitwedstrijd tegen de Belgen inplannen? Die komen helemaal niet meer bij van al die blamages van Oranje. Hopelijk stellen de Duitsers ook troostpakketjes beschikbaar, lekkere bratwurst en een grote pul bier lijkt me wel wat.

Comments are closed.