Keizer: ‘De grote explosie volgt binnenkort’

Ajax_letters

Piet Keizer kijkt niet op van de onrust die momenteel heerst bij Ajax. Vanmorgen kwam het nieuws naar buiten dat Wim Jonk moet vertrekken bij Ajax en dat Marc Overmars zou sjoemelen met bouwprojecten op de Toekomst. Volgens Keizer nog maar het topje van de ijsberg.

‘De Revolutie is niet mislukt maar ook niet gelukt omdat het nooit een kans heeft gekregen. De personen die het in gang moesten zetten zijn hun eigen weg gegaan en niet in het belang van Ajax. Binnenkort komt er nog veel meer vuile was naar buiten en zal de grote explosie pas plaatsvinden’, aldus Keizer die met Ajax verschillende Europese prijzen veroverde.

Bron: VI

Related posts

40 Comments

 1. Alwayslookatthebrightsideoflife

  Pietje, Pietje, Pietje toch. Of man en paard noemen of rustig stil blijven zitten en mondje toe. Dit is zo verschrikkelijk goedkoop en nietszeggend wat je nu doet.

   1. Litmanen

    Hoe help ik mijn club naar de kloten…… Komt nu alle frustratie van de afgelopen 35 jaar naar boven?

 2. rekel23

  Mocht men denken dat het hierna klaar was ligt nu het bommetje dat men verder gaat zoeken. Dan is te hopen dat het nu volledig schoon schip gemaakt gaat worden zodat het daarna rustig is en er weer gebouwd kan gaan worden.

 3. FrankiC

  De pot verwijt de ketel. Juist dit soort opmerkingen werken niet in het belang van Ajax.
  Dus laten we ons maar even vasthouden aan de filosofie van Roy Donders: ‘Denk nooit nie negatief, want dan komde nergens nie’

 4. Braziq

  Goed zo.. !!! Al het vuile was op straat gooien.. En dan beginnen met de grote schoonmaak.. Werd tijd !! F#@”*rs die daar voor eigen belang zitten.. Wegwezen!! Blijf van mn club af!! Mijn rood witte hart bloed. En dat is niet nodig!!

 5. Ajax nr 1

  Hehe eindelijk wordt het toe gegeven. Nou laat het maar snel gebeuren dan. Dan kunnen we snel weer verder. Elke dag dat dit gezeik voortduurt is een dag te lang.

 6. Rene1964

  Je zou toch zeggen, dat met het aanstellen van al die ‘ras Ajacieden’ er juist rust en visie binnen de club zou komen. Het lijkt wel of het tegengestelde wordt bereikt. En dat vind ik onbegrijpelijk. Ligt het dan toch aan het ‘ego’ van bepaalde mensen?
  Maar hoe moeilijk kan het zijn om -in het belang van de club- een duidelijke lijn te trekken, waarin eenieder zich kan vinden. Zo’n grijs gebied (met een gouden randje), moet toch wel te vinden zijn?! We willen toch allemaal hetzelfde?! Zo’n gemiste kans dat ik het aldaar niet voor het zeggen heb. Zucht 🙂

 7. Hazez

  Ik zou het mijn maat ook gunnen ipv een vreemde maar zo werkt het vandaag de dag niet meer !!

 8. Widi

  Het is de laatste 40 jaar nooit echt (lang) rustig geweest. Dus verhalen over grote schoonmaak kunnen we het beste snel vergeten. Het enige dat voor (schijnbare) rust zorgt zijn grote successen. Maar zelfs dan wordt altijd op de achtergrond het spel om de macht gespeeld. Altijd. En zeker bij Ajax. Weet niet of we daar als supporters in mee moeten gaan. Ik hoop dat er niets gebeurt tot FdB uit zichzelf weg gaat. Kijken wie dan opstaat. En wie ook vertrekt. Hennie zal vertrekken. Vraag me af of Bergkamp het echt heel leuk vindt. Sar lijkt me geen blijver in die functie. Hoop dat het niet teveel effect op de prestaties gaat krijgen.

 9. San Marco

  Daar zijn we dan mooi klaar mee dan, kunnen we weer van vooraf aan beginnen!!
  ONBEGRIJPELIJK!!!!
  Jaren samen bij elkaar in 1 team gespeeld en ook nog eens allemaal ras-Ajacieden!! Zelfs een groep kinderen zal er samen beter uitkomen!
  Nu maar hopen dat het meevalt en zowieso moet iedereen de rust bewaren.
  FdB kan maar beter a/h eind van het seizoen weggaan (met de titel) en kunnen we opnieuw beginnen.
  VOOR IEDEREEN GELD: NIETS EN NIEMAND IS GROTER DAN ONZE PRACHTIGE CLUB AJAX!!!
  Dus hou je daar dan ook aan!!

 10. ajacied078

  wat gaat dit doen met de jeugd
  … al die onrust is niet goed voor je jeugd opleiding. een talent als cerny had al lang een kans in 1 moeten hebben gehad met dat ouwe kranten voetbal. maja de boer vaart z’n eigen plan. en technische hart… Overmars en sar kopen spelers die de boer niet wil opstellen

  1. afca vic

   ben het volledig met je eens,de boer doet idd wat hij zelf wilt,spelers kopen en niet opstellen,hoop dat de jeugd weinig merkt van de onrust die er heerst,want dat is net als wat je zegt niet goed voor hun.

 11. KBouter

  Ik heb zo1n vermoeden dat Frank de Boer zijn eigen we g(v Gaal) gaat bij Ajax, en met hem Bergkamp en Overmars. Van de voetbalvisie die Ajax al jarenlang bekendheid gaf en groot maakte is helemaal niets meer over. Wat we zien is afbraakvoetbal, aankopen die de eredivisie topclub niet waard zijn ( Songolo-vd Hoorn-Viergever-Duarte-Ziemling-Sana-Hoesen-Heitinga en vast nog een paar.Vier kampioenschappen op rij, maar tijdens de winterstop stonden we steeds ruim 10 punten achter, normaal zal psv enof feyenoord dat nooit meer weg mogen geven..ja we zijn kampioen geworden omdat de concurrentie dat toeliet.

  We moeten ons de ogen uit de kop schamen, Europees verliezen van clubs van het niveau Bulgarije, uitgeschakeld zijn voor de CL, bijna uitgeschakeld voor de EL, uitgeschakeld voor de NL beker, daarbij..mocht je uitgeschakeld worden door mooi flitsend voetbal oke, maar ik zie alleen maar afbraakvoetbal. (afgezonderd tegen RodaJC sinds jaren).

  Nu Jonk eruit getrapt, de enigste die de visie van Cruijff deelde, het is ook niet voorniets dat de jeugd WEL internationaal presteerd met mooi voetbal,maar Jonk was een lastige, die sprak Cruijff tevaak en verteld de waarheid aan Cruijff, dat doet Heer d Boer en Co zeer.

  Schop aub die hele zooi eruit, incl RvC want die hadden dit nooit zover mogen laten komen, en neem een trainer die WEL de visie van Cruijff deelt…ik zou zeggen..Ronald Koeman of Michael Laudrupp want helaas wil Frankie Rijkaard niet meer!!

  1. Remco425

   Alles en iedereen eruit! Oh wacht, dan is er niemand meer om de club te runnen en kan Ajax wel opgedoekt worden..

 12. Velibor

  Tja wie heeft de oplossing? Wie gooit wie eruit,ben bang dat dit nog wel even doorsuddert !

 13. Heldenzoon

  Stel je voor dat het bedrijf geen voetbal ‘verkocht’ maar pak hem beet een schoonmaakmiddel ‘Ajax’. En het product verkoopt wel maar maakt absoluut niet schoon…. Dat verdient gewoon een goede explosie, en daarna gewoon weer lekker ouderwets schoonmaken.

  Zonder Frank dus. Afbraakvoetbalmeneer

 14. Mauheb

  Kabouter, ik ben er stil van! 100% mee eens.
  Maar ja, wie leest dit he van zogenaamde (Ajacieden?)

 15. Arnold711

  Stel mij beschikbaar als mediator om hier iets in te kunnen doen. Het is een bedrijf met veel ego’s die met elkaar velen prijzen hebben behaalt en nu als individu willen laten zien hoe goed ze zijn. Samenwerken, vertrouwen en openheid is hier het woord. En wie niet mee wil gaat gewoon weg.

Comments are closed.