Heitinga praat met De Boer: ‘Ik vind dat ik snel genoeg ben maar krijg geen kans’

0807heitinga_deboer

John Heitinga reageerde maandag tegenover Fox Sports over de uitlatingen die Frank de Boer zondag had gedaan dat Heitinga meer snelheid zou hebben verloren dan de Ajax coach verwacht had en daarom als verdediger niet voldoende in het spel van Ajax zou passen.

Heitinga sprak maandagochtend met De Boer daarover. ‘Ik vind dat je zoiets pas kunt roepen als ik genoeg kansen krijg en dán niet snel genoeg blijk te zijn. Ik heb daar zo mijn eigen mening over. Natuurlijk ben ik niet zo snel meer als vijf jaar geleden. Ik ben ouder, kamp met slijtage. Maar ik ben snel genoeg, vind ik. Ik was het dan ook niet met hem eens. We hebben het inmiddels uitgesproken.

Bron: FOXSports

Related posts

21 Comments

 1. Joeguh9

  Goed dat het besproken is. Nu wachten tot er een schorsing of blessure komt want Veltman en Riedewald staan gewoon. Geen reden tot wisselen.

  1. FrankiC

   Foute ontwikkeling. In plaats van ‘goed in de groep’ is het nu een onruststoker aan het worden. Hij komt te kort t.o.v. De huidige basisspelers.

   1. Remco425

    Frank is degene die onrust stookt door het in de media te gooien. Tot die tijd hoorden we alleen maar positieve dingen van Johnny…

  2. Remco425

   Probleem is, Joeguh, dat het juist in de topwedstrijden dus helemaal niet staat. In die wedstrijden weet Johnnt wat er nodig en en kan hij een toegevoegde waarde zijn.

 2. Forco120

  heitinga is gehaald voor de supporters. om ze blij te houden. hij komt eigelijk helemaal niet voor in de plannen van de boer.

 3. f-side64

  dit is net zo als de aankopen van sinkgraven en gudelj weg gegooid geld oftewel 3 (zeer) onnodige aankopen

   1. Ajax nr 1

    De keus was er tussen Gudelj of Proper. En ja hoor weer de verkeerde gekozen zo gaat het al jaren. Zelfs in het veld en in de opstelling en zeker de aankopen. Verkeerde keuzes,verkeerde mensen in de staf.

     1. Ajax nr 1

      Ja naar jou inzien. Naar mijn inzien is Proper echt beter elke week maar weer qua loopvermogen,spelverdelen,doelpunten,balveroveren enz.

 4. Iamsterdam2015

  Lekkere domme reactie van fdb. Luister…..: ten eerste is hij opgeleid en opgegroeid met de Ajaxcultuur en weet hij wat er van een Ajax verdediger wordt verwacht en wat hij moet doen en vooral niet moet doen. Dat is HET Ajax systeem waar hij groot mee is geworden. Als ke als Ajax (lees fdb) hem haalt WEET je wat hij kan…. Toch?
  Als je dan deze onzin gaat lopen kramen geef je eerder een brevet van onvermogen over jezelf uit dan dat je het op een ander gaat schuiven en zeggen dat hij niet in dit systeem pas want het gaat te snel…..huh?!?!?!
  Schiet mij maar lek!!!!

 5. stylo1984

  Fdb lult teveel… Hij is te langzaam en we spelen met veel ruimte achter de verdediging?? Spel is ommes vaak niet om aan te zien omdat er geen tempo is zit en balletje breed achterin. Gewoon opstellen!!

  1. Remco425

   Want je hebt Johnny al vaak kunnen beoordelen? Riedewald maakt veel fouten hoor. Dat is niet erg als hij er van leert, maar met Johnny naast hem leert hij sneller.

 6. Remco425

  Veltman en Riedewald leren niets van elkaar. Voor die jongens is het ook beter als Johnny speelt. Afgezien van dat hoort dit allemaal niet in de media te komen.

Comments are closed.