Chauffeur spelersbus mishandeld na afloop Vitesse – Ajax

1108feyenoord-ajax_welkom

Maandag is naar buiten gekomen dat de chauffeur van de spelersbus van Ajax tijdens de wedstrijd Vitesse – Ajax is mishandeld door een ‘supporter’ van de club uit Arnhem. De bewuste persoon wilde stickers van Vitesse plaatsen op de bus van Ajax. De chauffeur van de bus kon dit niet waarderen. Daarop was er een woordenwisseling tussen de twee mannen waarbij er ook rake klappen vielen.

De chauffeur liep hierbij een jukbeenfractuur en een scheurtje in zijn oogkas op. Inmiddels is de getroffen chauffeur geopereerd en zat hij afgelopen zondag weer achter het stuur om de bus naar de kuip te rijden. Er is door de chauffeur aangifte gedaan van het voorval waarbij de politie direct heeft laten weten dat er duidelijke beelden zijn van de dader en men verwacht hem zeer spoedig op te pakken. De supporters van Vitesse kwamen eerder al negatief in de publiciteit. Tijdens de thuiswedstrijd tegen Ajax was er een beledigend spandoek te zien op de tribune met de tekst JHK tijdens het applaus voor Johan Cruijff in de veertiende minuut. Dit zou een afkorting zijn voor de weinig verfijnde mededeling ‘Joden hebben kanker’. Luttele dagen voor de wedstrijd werd bekend dat bij Johan Cruijff longkanker is geconstateerd.

Bron: Het Parool

Related posts

20 Comments

 1. -THE BULLDOG-

  Het moet niet gekker worden in Nederland.
  Wat lopen er toch debielen rond op deze wereld!!

  1. BobbyHaarms

   Vies stuk tuig..Vastzetten in een Amsterdamse cel die idioot met een hele grote neger die op mannen valt 🙂

    1. lrsvdrk

     een uitspraak die helemaal terecht is mokumertje020!! de gast die dat onze chauffeur heeft aangedaan verdient het om door 10 gigantische negers te worden behandeld! dat ze maar heel zn kont kapotneuken! bahbah wat een stuk tuig!

     1. Mokumertje020

      Wtf zijn jullie gestoord zelf huilen om discriminatie maar daarna zelf wel discrimineren

     2. lrsvdrk

      Dit heeft niks met discriminatie te maken, pussy! lijkt onderhand wel of jij het verdiend vindt dat de chauffeur dit is overkomen.. Jou reactie vind ik eerder WTF!

     3. Mokumertje020

      Nee gast ik vind het absurd wat er gebeurd is en ik ben ook boos maar om je woede zo te uiten vind ik ook een schande hoezo donkere mensen en homo’s hierbij betrekken is daar iets mis mee

     4. Remco425

      Ik snap wat je bedoelt Mokummertje en ben het met je eens. Die gast moet flink aangepakt worden, maar deze opmerking sloeg nergens op

     5. BobbyHaarms

      Als jij dit discriminatie vindt dan snap je het volgens mij niet helemaal Mokumertje. Nog ff en je gaat zeggen dat we eerst een bakkie thee moeten gaan drinken met dit stuk tuig

  1. Remco425

   Nee, daar wordt het leuker op. 1 debiel doet is en maar meteen weer honderden mensen straffen. Zijn we normaal gesproken ook allemaal tegen.

 2. Kevke87

  ongelooflijk zeg. niet normaal meer. ik kan de humor er nog van inzien om vitesse stickers te plakken op de ajaxbus. maar hoe haal je het in je hoofd om zo een man te mishandelen???? en ga mij niet vertellen dat hij onder invloed was oid. want als hij stickers kan plakken op een bus, is hij nuchter genoeg. dit is te gek voor woorden en moet echt opgesloten worden. wordt vervolgd lijkt mij!!

Comments are closed.