Ajax geeft reactie op mogelijk onethisch handelen Overmars

0831overmars300-200.jpg

Ajax heeft vandaag direct gereageerd op het artikel wat verscheen in De Volkskrant omtrent Marc Overmars. De directeur spelersbeleid zou onethisch hebben gehandeld door twee klussen te gunnen aan twee bevriende bedrijven. Dat levert volgens de regels een tegenstrijdig belang op, die moet worden vermeld en verklaard in het jaarverslag.

Ajax laat via een woordvoerder weten dat Overmars niets heeft gedaan wat niet door de beugel kan. Volgens Ajax heeft Overmars inderdaad een bouwbedrijf aangedragen waarmee hij goede ervaringen heeft. Het zou hierbij gaan on enkele verbouwingen op de Toekomst en de inrichting van een nieuwe school op het sportcomplex. Hij was echter niet betrokken bij het besluit over de gunning van de opdracht en dat geeft weer een hele andere wending aan het verhaal. Of naar aanleiding van de publicatie nader onderzoek wordt gedaan bij Ajax, is volgens een woordvoerder nog onduidelijk.

Bron: AT5

 

Related posts

31 Comments

   1. De Ajacied

    Ja, ja
    Marc jij weet wel hoe het moet,
    Geef GVD maar wat meer uit aan spelers dan je familie wat rijker te maken
    ⚽️⚽️

    1. HURBIE

     TRIEST dat CRUIJFF dit gedonder op zijn AJAX moet meemaken in deze klote periode voor hem TRIEST

 1. lezerG

  Heel goed. Overmars kent de regels als de beste dus hij zou wel gek zijn om iedereen inclusief zichzelf in een kwaad daglicht te stellen.

 2. dickst14

  dit zal allemaal wel. voor de rest functioneerd hij niet en zitten we met de viergevers en sanogos i.p.v. de doorstroming vanuit de jeugd. doodzonde dat jonk weg is.

  1. Charka53

   Het is wat een manager tegen mij zij de trein rijdt van A naar B en als die niet wil stap je gewoon uit dus Jonk uitstappen maar

 3. Braziq

  Gewoon lekker terug naar de eagles.. Neem de rest die er nu zit ook gelijk mee. WEDEROM moet er een frisse wind waaien in de Arena. Wie dat allemaal moeten zijn?? Alles beter dan wat er nu zit toch? Arme arme AjaxFC.. Wat doen ze toch met je?

 4. Indojood

  Overmars en Vd Sar voldoen niet. Ze hebben gefaald met Wim Jonk die als enige het plan uitvoert.

  1. Mijn Club

   Van de Sar? En waarom hij niet. Hij haalt toch contracten binnen, wat echt niet zo makkelijk is heden ten dage

   1. Indojood

    Ik vind het belangrijker dat Vd Sar het beleid bewaakt. Hierin slaagt hij niet. Bovendien vindt ie zelf dat ie nog niet geschikt is en intussen pleurt de boel in elkaar. Hoe lang kan hij nog doorgaan?

    1. Velibor

     Ja belachelijk dat zit zich daar maar baantjes toe te schuiven en de enigste wie volgens mij wel voldoet die moet oprotten en die vd sar bakt er nu niks van en in de toekomst ook niet want hij kan niet fatsoenlijk van zen woorden afkomen ( overmars ook niet) en heeft een uitstraling van een platte bal gehakt zonder uitje,snap niet waarom ze die man niet gewoon keeperstrainer gemaakt hebben want dat kan hij natuurlijk wel maar zover zal de clubliefde wel niet gaan en zal wel te min voor meneer zijn .

    2. Remco425

     Had hij dan de baan moeten nemen waar hij niet geschikt voor is? Lijkt me niet. Vd Sar zit prima, dat hij nog vele tientallen miljoenen binnenhalen aan contracten. Dat zullen we nodig hebben als ze de spelers moeten halen die de supporters allemaal willen…

     1. Indojood

      Niemand weet hoe lang de inwerkperiode van Vd Sar nog gaat duren. Die sponsorcontracten zeggen mij niet zoveel als het fundament van onze club in elkaar stort. Wie zal nu de jeugdopleiding blijven bewaken en managen volgens het afgesproken plan Cruijff? Dat is een grotere zorg dan een of ander Chinees bedrijf die een paar miljoen meer telt om gezellig ja te knikken.

     2. Remco425

      Nee maar je weet ook dat zonder geld de club ook opgedoekt kan worden. Je hebt het nou eenmaal nodig. En dat gedeelte doet hij gewoon al jaren prima. Over de rest valt moeilijk iets te zeggen als outsider. Misschien bewaakt hij het beleid wel door Jonk eruit te knikkeren. Die zorgde sowieso voor onrust door alles op straat te gooien en zeg nou zelf, moet er nog meer jeugd in het 1e zoals Jonk wilt??

 5. wikr

  Zal wel met een sisser aflopen maar het blijft natuurlijk niet handig. Dat hij zich maar op een constructieve manier bezighoudt met het voetbaltechnische deel want daar liggen nog uitdagingen te over, en dus niet met de bouwtechniek.

 6. Alwayslookatthebrightsideoflife

  Mooi toch, iedereen weet weer hoe het is gegaan en hoe het moet. Toch raar dat niemand van ons een baantje heeft bij Ajax. Men schrijft hier alsof het allemaal feiten zijn die men weet. Jammer dat ik niet zo slim ben. Ik denk altijd, het verhaal heeft twee kanten en de details weet je simpelweg niet. Vd Sar wordt voor het gemak ook maar even afgeserveerd. Die man heeft een werelddeal met Ziggo gemaakt en nog diverse andere commerciële partijen binnen gehaald, maar mag gewoon keepers trainer worden. Hoppa en doei dus. Apart en bijzonder.

 7. paullus

  ze kozen allemaal de lijn Cruijff
  Alleen jonk volgde de lijn
  De rest kloot maar wat aan alleen voor eigen belang
  En jonk mag nu het veld ruimen
  En wat dat lulletje overmars aan gaat
  Waar rook is is ook vuur

 8. Remco425

  Alsof het verkeerd is bevriende bedrijven aan te dragen. Doe ik op mn werk ook en zou iedereen doen die in die positie zit.

  1. nicks

   ok dat is best bijzonder? toch niet sriekum een corrupt ambtenaartje he?? hahaha nee beetje flauw. maar daar is wel wat mis mee, je moet ten alle tijde belangenverstrengeling zien te verkomen in dit soort zaken

   1. Remco425

    Het aandragen van kandidaten is echt helemaal niks mis mee als hij de beslissing niet heeft genomen.

 9. San Marco

  Over v.d. Sar kun je nog niet oordelen hij zit er net, ze hadden van Kinsbergen nog een jaar langer moeten houden om Edwin ideal klaar te stomen!! Hij heeft lucratieve sponsorcontranten afgesloten en dat doe je tegenwoordig niet zo maar!!

Comments are closed.