Klaassen: ‘Er heerste een tamme sfeer in het stadion’

1108feyenoord-ajax_klaassen_gudelj

Davy Klaassen moest vorige week wegens een blessure het bekerduel tussen feyenoord en Ajax missen maar was afgelopen zondag wel van de partij. Klaassen scoorde uiteindelijk de 1-1 waarbij natuurlijk gelijk de discussie oplaaide over de bal die over de zijlijn zou zijn geweest voorafgaand aan het doelpunt. Klaassen kon er uiteindelijk wel mee leven. 

‘Ik hoorde inderdaad dat die bal van Amin Younes vlak daarvoor een flink stuk over de uitlijn was, maar dat interesseert me ook niet zoveel. Het is vaak genoeg andersom geweest hier. We mogen best een keer geluk hebben hier. Het viel mij wel op dat de sfeer behoorlijk tam was in het stadion en helemaal na mijn gelijkmaker. Ik hoorde van de jongens dat vorige week de ontvangst wel heftig was en dat de bus werd bekogeld. Dat gebeurde nu niet en misschien dat de frustratie er na die bekerwedstrijd uit was bij de feyenoordfans omdat ze eindelijk een keertje van ons hadden gewonnen. Het is een terechte uitslag, maar feliciteren doe je alleen bij een overwinning. Ik had in de tweede helft na de gelijkmaker wel het idee dat er veel meer inzat voor ons, maar dat gevoel zal feyenoord ook gehad hebben denk ik’.

Bron: Metro

Related posts

30 Comments

 1. AfcaMikey

  klaassen ik zou maar is terugkijken!! en cillissen maar een goeie knuffel geven en hem bedanken! feye was beter hoe je het ook went of keert! we hebben 2 kansen gehad! elke grote wedstreid bakke we er geen reed van het miet echt beter anders loopt pisvee strax weer over ons heen!

 2. Geroldkohlen

  hij wilt zijn team en club niet afvallen, hij weet dondersgoed dat we gemazzeld hebben, ook klaassen probeert iets recht te lullen wat overduidelijk krom is!

  1. Ajax nr 1

   Zo gaat dat elke keer maar weer Geroldkohlen recht lullen wat krom is. Klaassen en Frankie wordt je moe van. En van de fouten leren ze nooit want ze willen het niet horen en zien. Echt zinloos deze verhaaltjes steeds van die 2. We zullen niet beter worden met dit gelul. Geef gewoon toe wat er fout gaat en leer van je fouten dan pas kan je verder. Nu staan we al jaren stil en worden alleen maar slechter ipv beter.

   1. BobbyHaarms

    Hoe het ook is, dat legi-oen acht zichzelf zo geweldig…dit is gewoon een lekkere sneer naar dat publiek toe van Davy en dat mag ik wel. Neemt niet weg dat het alweer veel te slap was wat we zagen en dat mag ie ook wel eens benoemen!

    1. Remco425

     Komt omdat de grootste gifkikker, zeker als we tegen feyenooit spelen, op de bank moest blijven.

 3. HURBIE

  Hoop dat de leiding bij AJAX eindelijk eens inziet dat we internationaal niet veel voorstellen .Al 5 jaar Europees voetbal en nog nooit overwintert

  1. HURBIE

   Gezellig oud spelers gezellig bij elkaar ,maar voor een club runnen komt iets anders kijken

 4. Ramon1

  Ja vond het ook wel meevallen maar we moeten dit seizoen thuis toch echt van fnoord gaan winnen en meer toppers winnen aub

  1. dickst14

   dan heb je psv – utrecht gisteren niet gezien. wat een kansen voor utrecht na de 1-1 zeg

 5. Rene1964

  AJAX NR1 … inderdaad, en stilstand is achteruitgang 🙁
  Ben bang dat we de komende seizoenen onder de Boer steeds meer stapjes gaan zetten … achteruit ipv vooruit. Het is al drie jaar drie keer niks.

 6. Rene1964

  HURBIE for president. Dan wil ik jouw rechterhand wel zijn. Samen krijgen wij Ajax WEL terug aan de top! Om te beginnen moet de gemiddelde leeftijd omhoog. Daarnaast is het belangrijk om meer lengte te hebben in het team. Immers, we verliezen zo’n 90% van alle luchtduels! (En dat zeker al 20 jaar lang).
  Dus selecteren op meer lengte en duelkracht. Een balletje inspelen naar een medespeler kan elke prof. Duels winnen, daarvoor heb je body en gogme nodig. (Ervaring op het hoogste niveau). Ach ja, waar maak ik me eigenlijk nog druk om?

  1. HURBIE

   Dat vraag ik mezelf ook steeds af ,maar ben in hart en nieren een AJAX fan en dan doet het mij zeer als mijn club zo naar de klote zie gaan door dat kut.beleid

   1. toon61

    Ik ben het geen 100% met jullie eens maar 1000% , het is allemaal al vele malen verteld , dat herhalen heeft weinig zin , ervaring erin , en lengte , en geen mietjes , en ervaring op het hoogste niveau .
    Maar we kunnen gewoon door dromen ., dat gaat niet gebeuren .

 7. Alwayslookatthebrightsideoflife

  Goh, er werd gesmeekt om Schone, Franks was gek dat hijSchone passeerde en nu na nog niet een helft kan hij er opeens niks meer van. Rare supporters heb je toch 🙂

  1. Alwayslookatthebrightsideoflife

   Valt me trouwens wel op dat je een aantal “supporters” hier alleen ziet als het resultaat niet naar wens was. Vooral na Roda miste ik een hoop commentatoren.

 8. Alwayslookatthebrightsideoflife

  Heb de wedstrijd nog eens gekeken vanmiddag (je moet wat als je ziek bent 🙂 ).
  Eerste helft was niet best van Ajax, tweede stukken beter alleen weinig kansen. Maar wel een echte klassieker met het nodige fysieke vuurwerk. Hebben laatste tijd ook vaak een tamme klassieker gezien. Door de 1-1 ben ik best tevreden. Kortom, we zijn nog steeds het beste jongetje van de Nederlandse competitie en de echte punten pak je tegen de “kleintjes”, daar win je de titel.

  1. Mijn Club

   Tja, je kunt het inderdaad ook positief bekijken, maar die periode heb ik al lang achter me liggen helaas!

    1. -buitenkantje rechts-

     Het is.. Always look ON the bright side of life.. Maar dat even off- topic.. 🙂

Comments are closed.