Kazim zoekt Cillessen opnieuw op na afloop wedstrijd

1108feyenoord-ajax_cillessen

Jasper Cillessen en Kazim-Richards zullen nooit geen vrienden worden. Beide spelers hebben sinds de Klassieker, vorig seizoen in de ArenA, een verleden. Het tweetal is al drie Klassiekers lang verbaal in gevecht en ondanks meerdere pogingen weet Kazim-Richards er vooralsnog geen fysieke strijd van te maken. Ook zondag was het weer raak na afloop van de wedstrijd waarbij Kazim opnieuw richting Cillessen trok en assistent Hennie Spijkerman tussen beide spelers moest komen. Cillessen wilde er verder niet op reageren en de vraag van een journalist of Kazim vrede kwam stichten na hun eerdere confrontaties was de doelman duidelijk. ‘Nee, maar ik ga hier ook niet meer op reageren. Wat hij precies zei weet ik niet eens meer maar het was duidelijk geen poging om vrede te stichten”.

Bron: De Telegraaf

Related posts

30 Comments

 1. BobbyHaarms

  Kort lontje die Turkse droeftoeter, gewoon recht in zijn bek uitlachen daarmee raak je hem het meest.

   1. paulvos

    Hij zit niet voor niks bij de grootste jank club van Nederland , wat ’n huilebalken daar.

 2. Hika77

  Triest figuur. Zegt genoeg over hem.
  Gister heeft Jasper weer laten zien de onbetwiste nummer 1 van Nederland te zijn.

 3. pietprecies

  Hahaha die Kazim, wat een ezel, kreeg de kans op de beslissende treffer maar cillessen liet hem kansloos, hopelijk zijn er beelden. Dan kunnen ze die aap wellicht schorsen hahahah. Hij kon het gewoon niet hebben dat hij zuigt

 4. Geroldkohlen

  die kazim zielig mannetje weet geen goal te maken tegen cillissen de prutse, en gaat dan als een klein kind lopen janken!

 5. Remco425

  Wat een mafkees die gozer. Snap ook niet dat die Van Bronckhorst nog steeds gebruik van hem maakt. Wat een prutser.

 6. Slingertje.

  Die Kazim en nog enkele collega’s van hem horen niet op het veld thuis maar in een gesloten inrichting.

 7. Sonsee

  Misselijke speler, komt duidelijk kwaliteiten te kort en de frustraties dat hij op de bank moet zitten zullen hem ook niet goed doen. Jammer dat hij z’n frustraties uit op cillissen, Voor Elia geldt bijna hetzelfde verhaal, Tete heeft hem 2 wedstrijden laten zien dat Elia van betere huizen moet komen om hem te verontrusten dat kon je overduidelijk zien aan dat opstootje. Wat ik wel mooi vond is dat Tete z’n mannetje wel stond bij dat opstootje.

 8. f-side64

  de blinde en kruipele koffie dame van fc josti band 9 zou de inzet van die Turkse pipo nog hebben gestopt.

 9. nick-afca95

  Misselijk ventje die Kazim. Maar moet zeggen dat Cillessen ook altijd wel zn dingetjes heeft tijdens deze wedstrijden. Voor mij is het een echte held maar ik snap dat niet heel Nederland het daar mee eens is.

 10. Widi

  Zoals ik gisteren al schreef: Kazim heeft minstens 1 persoonlijkheidsstoornis. Waarschijnlijk meer……

 11. Indojood

  Kazim is stiekem verliefd op Jasper maar Jasper is een Ajacied en doet geen hand in hand kameraden dus wijst hij hem steeds af. Daarom is Kazim steeds boos.

Comments are closed.