John Heitinga wijst Frank de Boer terecht

1017heracles-ajax_heitinga

Waarom John Heitinga niet in de basis staat vragen veel fans zich af. Frank de Boer stelt nog steeds andere spelers op en zijn verklaring is dat John Heitinga snelheid te kort komt. De ervaren verdediger is het niet met hem eens en hij heeft de oefenmeester ook terecht gewezen. ‘We hebben het vanochtend uitgesproken. Natuurlijk ben ik er niet sneller op geworden, want mettertijd loop je ook slijtage op. Maar ik ben snel genoeg’ aldus Heitinga. Het half uurtje tegen Roda en de paar minuten tegen De Graafschap vindt hij niet maatgevend ook al heeft hij wel een hele wedstrijd met de beloften gespeeld. ‘Zulke dingen mag je ook pas roepen als ik een officiële wedstrijd heb gespeeld’, besluit hij.

Related posts

36 Comments

  1. Charka53

   We leven in een democratie dus mag hij zeggen wat hij vindt en Frank is onze lieve heer niet

   1. Joeguh9

    Nee maar wel de man die bepaalt of Johnny speelt. En we weten allemaal dat Frank niet van tegenspraak houdt.

 1. Hazez

  Die komt echt niet in de plannen van Frank voor .ze hebben volgens mij Johnny gewoon door Frank zijn strot geduwd ..

  1. BobbyHaarms

   Dat denk ik dus ook. Een geweldige prof en een rasAjacied, maar kom op zeg met Heitinga win je geen oorlog. Trouwens, met de minst gepasseerde verdediging vd eredivisie het bewijs dat het zonder hem verdedigend ook meer dan uitstekend gaat

   1. Remco425

    Maar internationaal en in topwedstrijden gaan ze keer op keer in de fout. Dan kan je Johnny prima gebruiken. Veltman en Riedewald zullen ook niets van elkaar leren. Je hebt gewoon 1 ervaren centrale verdediger nodig.

 2. Widi

  We hebben 2 goede centrumverdedigers die gewoon altijd moeten spelen als ze niet geschorst of geblesseerd zijn.

  1. Mijn Club

   Met PSV nu alweer hijgend in onze nek, mogen we dadelijk weer blij zijn met de tweede plek

 3. Geroldkohlen

  het gaat erom dat hij geen kans krijgt in de basis van frank, en helaas voor hem doet dit centrale duo het op dit moment gewoon goed! maar ik vind wel dat het goed is dat hij van zich af bijt want hij moet zich ook niet zo laten behandelen verdient hij niet daarom is het goedbdat hij het uitgesproken heeft met frank ,want de ene excuus na de andere word gemaakt, hij is fit en is gretig om te spelen! frank moet gewoon eerlijk zijn of hij het in hem ziet ziitten of niet, dan kan johnny zelf de keus maken, want als er iemand een ras ajacied is en respect verdient dan is het johnny wel!

  1. toon61

   En maar raar vinden dat er niemand terug wil komen , de boer moeten ze vlug eruit stampen , hij heeft er geen pijl verstand van , klaasen in de spits of schone , of el gahzi , hoe krijgt hij het verzonnen , het ergste is , hij leert er niks van , elke keer weer hetzelfde , ik hoor hem nog zeggen , in elke linie moet ik versterking hebben , ze zijn in elke linie slechter geworden en niet beter . hoewel het achter nu redelijk gaat .

   1. Mijn Club

    Niet helemaal eens, maar wat de spits positie betreft, heb je 100% gelijk Toon. Ook ik vind dat onbegrijpelijk!

   2. dickst14

    heb al eerder gezegd dat we een type luuk de jong pelle of petterson nodig hebben. een spits die gewoon de bal vast kan houden zodat de rest niet voor lul maar voren loopt.

   3. Widi

    Je hebt alleen maar commentaar. En ik ben het zelden met jou eens. Hoop dat je snel voor een provinciale club kiest. Lekker dichtbij ook.

 4. slm020

  Je kunt Heitinga ook gewoon tegen de mindere clubs laten spelen of tenminste een 30 minuten !! Nu begrijp ik dat hij teleurgesteld is !!

 5. Joeguh9

  Het voelt een beetje kut voor ons allemaal natuurlijk. Aan de ene kant heb je Johnny: echte Ajacied die we allemaal in de basis willen zien, belangrijk, leider! Aan de andere kant: blijkbaar komt hij tekort en hebben we twee jonkies die het prima doen! Ondanks mijn respect voor Johnny kies ik voor Veltman en Riedewald!

 6. woody79

  hoop dat hij hier iets mee opschiet. ben er bang voor. op dit moment de minst gepasseerde achterhoede, maar gister bij het tegendoelpunt zag het er niet betrouwbaar uit.

 7. Bert62

  Als Heitinga te kort komt dan komt de scouting van Ajax zeker ook te kort met hun flutaankopen

 8. tijger238

  Aankoopbeleid is kut. Het eerste speelt kut. En de Toekomst wordt niet serieus genomen, maar speelt de sterren van de hemel met al die talenten. Ajax is doodziek. Plan Cruijff wordt gesaboteerd.

 9. Remco425

  Ben het met Johnny eens, maar dit moeten ze beiden niet in de media gaan uitvechten. Frank had hier niet mee moeten beginnen. Beetje respectloos.

  1. Velibor

   Das toch allemaal goedkope taktiek Remco om Johnny de kans te geven om met opgeheven hoofd vd winter weg te gaan omdat ie het niet langer pikt of zo? Inderdaad respectloos en daarna is Jonk aan de beurt maar het zal mij benieuwen wat ze met overmars doen na wat er vandaag in de pers bekent werd over toespelen van werkzaamheden richting zijn zwager…..

 10. nick-afca95

  Ik zie Johny erg graan spelen maar helaas doen zijn concurenten het ook aardig goed. Veltman speelt steeds beter en Riedewald is ook echt een goeie verdediger. Ook de backs doen het erg goed en Bazoer en Gudelj centraal op het middenveld doen het ook erg goed. De beste speelt maar ik vind het echt klote voor Heitinga. Ik hoop dat hij wel de kansen krijgt die hij verdient.

 11. Ajax nr 1

  Je hebt een verkeerde keus gemaakt Johnny. Je had beter kunnen blijven waar je zat met een hoger salaris. De staf heeft niet correct gehandelt en heb jou en zichzelf in de maling genomen. Dit bewijst maar weer dat er verkeerde mensen op de verkeerde plekken bij Ajax zitten. Als jij Johnny inderdaad niet fit en te laagzaam bevonden wordt wordt het zeker tijd dat die mensen die jou wilden hebben opzouten. Van deze miskopen hebben wij supporters genoeg. Johnny ik wens jou sterkte en nog heel veel wedstrijden toe al zou dat misschien niet onder FdB zijn. Volgend jaar nieuwe ronde nieuwe kansen. Voor ons ook trouwens.

 12. Slingertje.

  Ik ben bang dat Johnny het in de winterstop voor gezien houdt bij Ajax en dat zou echt jammer zijn.

  1. -buitenkantje rechts-

   Als hij verstandig is en nog een paar jaar leuk wil voetballen doet hij dat ja..

Comments are closed.