Jaïro Riedewald heeft knieklachten en laat Oranje schieten

jairo_riedewald

Een lichte knieblessure speelt Jairo Riedewald parten en hij heeft zich daarom teruggetrokken voor de twee oefenduels met Oranje tegen Wales en Duitsland. Jaïro meldde zich vandaag nog wel bij bondscoach Danny Blind maar hij wil zichzelf sparen. Zelf vindt Jaïro het erg jammer  want eerder verklaarde hij: ‘Ik ben de jongste en het is gewoon een hele eer om erbij te zitten op deze leeftijd. Ik kan alleen maar leren en dat ben ik ook van plan’

Related posts

13 Comments

 1. Iceman

  Ik ook niet zomaar wordt het ritme van de competitie weer onderbroken voor 2 wedstrijden die nergens op slaan nergens overgaan ik weet op voorhand al hoe de wedstrijden zullen aflopen……..

  1. BobbyHaarms

   Precies, samen met Bazoer lekker laten schieten deze wedstrijden want we hebben jullie over 2 weken weer keihard nodig..Ajax gewoon op de eerste plaats, dat ingedutte Oranje ver daaronder.

 2. Widi

  Lekker uitrusten en dan rustig trainen. Bazoer ook. Oranje komt wel weer als het ergens om gaat.

 3. Alwayslookatthebrightsideoflife

  Volgens mij oefende Oranje toch ook in de aanloop naar een toernooi tegen tegenstanders die zich niet gekwalificeerd hadden. Spelers moeten ook een internationaal ritme houden voor de ervaring. Ik snap niet dat hier moeilijk over gedaan wordt. Het hoort bij het pakket voetbal. Trouwens, je krijgt alleen maar meer ervaring en ritme en vorm door te spelen, te spelen en te spelen. Spelen in een andere omgeving met andere spelers is ook alleen maar goed. We willen toch dat ze ervaring opdoen?

 4. Ramon1

  Mooi dat ze allemaal oranje maar laten schieten en goed kunnen uitrusten en knallen daarna

  1. Alwayslookatthebrightsideoflife

   Alsof een mens moe wordt van een potje voetbal. Kom nou toch. Als ze geen interland spelen, spelen ze oefenwedstrijden. Dan liever tegen goede teams.

   1. Ajax nr 1

    Precies! Als ze willen leren dan zou je graag willen spelen. Het kan ook geen kwaad om eens door een ander getraind te worden en een andere speelstijl met andere spelers om je heen op een ander niveau te spelen. Ik ben bang dat ze afgaan tegen de Duitsers omdat ze toch niet goed genoeg zijn. Beter wordt je door veel te spelen en veel ervaring op te doen om daar weer van te leren.

Comments are closed.