Opstelling feyenoord – Ajax

opstelling_ajax

Ajax begint om 14:30 uur aan de competitiewedstrijd tegen feyenoord onder leiding van Bas Nijhuis. Deze klassieker staat in Eredivisie-verband voor de zestigste keer op het programma en gelukkig kwam Ajax in de Kuip het vaakst als winnaar uit de strijd: 21 keer. De laatste overwinning was op 21 september 2014 waarbij het 0-1 werd terwijl het op 25 januari van dit jaar het 0-0 bleef. 

Opstelling Ajax: Cillessen, Tete, Veltman, Riedewald, Dijks, Bazoer, Sinkgraven, Gudelj, Schone, Klaassen, Younes

Opstelling feyenoord: Vermeer, Karsdorp, Van Beek, Botteghin, Kongolo, El Ahmadi, Vilhena, Vejinovic, Kuyt, Kramer, Elia

Related posts

119 Comments

  1. creutz1977

   inderdaad!!! Klaassen in de spits??? GODVERDOMME… hij is al uit vorm en dan lekker in spits zetten… zorg nou verdomme is voor vastigheid!!!

    1. creutz1977

     tweede helft beter… Je moet gewoon met een spits spelen.. klaassen is veel beter op middenveld… in spits is kansloos

   1. SPHAFCA

    Ik heb het liefst een middenveld met Klaassen rechts Bazoer links en schone op 10. Maar alles liever dan sinkgraven

  1. creutz1977

   Sink heeft prima gespeeld… Dat is juist een mannetje met inzicht en die niet altijd op safe speelt…ja dan gaan wel is passes fout, maar liever dat dan dat tikje breed of naar achter

  1. SPHAFCA

   Van de winter een spits halen, Milik is ook vrijwel altijd onzichtbaar en scoort niet vaak genoeg

 1. Bob0667

  Klaassen in de spits echt ongelofelijk degene die niet in vorm is. Snel te hinken pinken en DE man in vorm Fisher en Milik op de bank. Sinkgraven ?

 2. SPHAFCA

  Die Gudelj laat zich keer op keer veel heel makkelijk van de bal zetten pffff dat zou de gene moeten zijn die onze fysieke duels wint

 3. -buitenkantje rechts-

  Middenveld is weer het zwakke punt..zoals gewoonlijk tegen betere tegenstanders.. Sinkgraven en Younes eruit! Serero samen met Schöne, Gudelj en Klaassen op het middenveld.. Fischer en Milik erin als de 2 spitsen

   1. Jari1995

    Nee hoor.. helemaal niet de enige. Zit mezelf weer op te vreten omdat er weer ongelofelijk veel fout gaat. Ik zie het nu al niet meer goed komen helaas.

 4. Geroldkohlen

  dit is niet meer normaal hoe wij hier op alle fronten gewoon afgetroefd worden! !!!

  1. toon61

   we hebben wel 120 miljoen op de bank , dat moet je niet vergeten , maar wel de slechtste spelers gekocht die je kopen kon . gudelj wat een kut voetballer , sinkgraven , helemaal niks , en dan nog zonder spits , en het ergste is de boer en consorten ziet er helemaal niks van , want denk je dat er in de winterspot iets nieuws komt , echt niet , als ze wat kopen voegt het geen hol toe , bar en bar slecht , ze moeten hun eigen schamen tegen een club die geen geld heeft , maar wel het geld uitgeeft aan goede spelers , bij ons slapen ze lekker verder

 5. Velibor

  Vanmorgen aan tafel bij Kees gezien dan weet je nu waarom ! Bedoel de uitspraken van Israël en De Mos.

 6. Mauheb

  Jeetje echt waar! Tis gedaan!
  Kleuter Sinkgraven weer in de basis??? Kom op zeg!
  D’r mot gevochten worden toch?
  Tsssss over en uit!
  Ze schijten in de broek zeg!
  Ben d’r klaar mee
  Sissie opstelling en mentaliteit

 7. jojo123

  Klaassen in de spits .. Wint geen enkele hoge bal , geeft foute passes , waarom speelt hij … Omdat die aanvoerder is? Ik denk op de bank juiste positie . Milik erin

  1. toon61

   Milik is ook kut , geen sterk aanspeel punt , dat is wat ze missen , en dan kan het middenveld aansluiten , milik voldoet alleen als hij ballen krijgt van de zijkant , en die komen er geen , jongens wakker worden , ons elftal is bagger en bagger slecht , het lachertje van de competitie

   1. Alwayslookatthebrightsideoflife

    Het lachertje staat wel bovenaan hoor. Dan zijn de anderen hilarisch slecht.

 8. Geroldkohlen

  we spelen echt met de staart tussen de benen ,en dit is ook een reden waarom je zulke wedstrijden ook met oudere ervaren spelers moet spelen! en niet alleen maar met dit bange kleuterklasje!!

 9. Hazez

  Begin gewoon met je vaste 11 loopt het dan niet kun je wisselen maar nu 3a4 wedstrijden iets nieuws proberen en het gaat steeds mis Frank dit gaat echt niet goed komen met je vage hersen kronkels kom op man !!!! Hier ben ik dus echt helemaaaaal klaar mee !!!!

 10. Didron

  Milik voor Sinkgraven svp. maaar vooral GVD Bloed Zweet en Tranen in de tweede helft!!! Dit is echt Ajax onwaardig!!!! Pak gvd wat kaarten en stop die kakkies af!!!!

 11. Heldenzoon

  Klassieke Frank opstelling en instelling….. Wil een lege Arena krijgen en gaat daar langzamerhand gewoon in slagen! Angsthazen voetbal. Ik wil Ajax zien

 12. Ricardo1903

  als we nog willen winnen dan staat sinkgraven er uit milik er in en riederwald er uit heitinga er in en dan 3-4-3 Feyenoord komt dan het middenveld niet meer voorbij.

 13. SPHAFCA

  Maar even serieus. 2x verliezen in 10 dagen van 010.. Met 1 of andere feest opstelling? Waarom zit de Boer nog op de bank?

 14. Jari1995

  Ow Elia toch.. heeft Kenny je weer pijn gedaan.. lekker de gangster uithangen buiten het veld jonge.

 15. Geroldkohlen

  wat ajax fout gedaan heeft hebben 010 en de lampen goed gedaan! wij hebben jonge talenten gekocht die nog lang niet rijp zijn om europees en de top westrijden te spelen! 010 en de lampen kopen strijd , goals en ervaring daar win je westrijden mee! dit doet zoveel pijn om ajax zo te zien voetballen! en ik zei 2 maanden geleden al dat we niet zo te vroeg moesten juichen omdat we wonnen van nec, az, willem 2, en ado maar dat we het juist tegen de lampen en 010 moesten laten zien, en dat dit team echt niet zo sterk was als we dachten, en ik baal ervan dat ik gelijk gekregen heb ik kan wel janken zo erg vind ik het!!!

  1. Tinus

   Ik heb me eerder ook in dezelfde bewoordingen uitgelaten. We staan op 1 omdat wij tegen de kleintjes geen punten laten liggen….

 16. huub

  Weer een verkeerde keuze van de Boer. Waarom zet hij Schone voorin en waarom niet op de plek van Sinkgraven. Klaassen slechtste speler van afgelopen Donderdag zet hij in de spits. De Boer moet de sterkste team opstellen en spellers in vorm.

 17. -buitenkantje rechts-

  Hè hè .. Heeft FdB toch nog even in de rust de app gelezen.. Serero erin ..younes eruit

 18. Alwayslookatthebrightsideoflife

  Er was hier iemand die zegt dat het team bar slecht is. Toch apart hoor.

    1. Alwayslookatthebrightsideoflife

     Ik heb een heerlijke wedstrijd gezien. Tegen een vechtploeg is het nooit makkelijk en helemaal niet als een team zich een hele week kan opladen en focussen op een enkele belangrijke wedstrijd van het seizoen. Kortom, 1-1 is prima.

     1. Hazez

      Niet helemaal mee eens zo veel slechte passen slechte keuzen en de 2 de bal was steeds voor de tegenstander dus met mega mazzel speel je gelijk !!!

     2. Hazez

      Met de uitslag mogen we niet klagen … Bal over de zij lijn en via via erin … Maar dat maakt voor mij de wedstrijd niet beter , wel aangenamer ..

     3. Geroldkohlen

      alwayslookonthebrightsideoflife zo heerlijk vond ik het niet! had mijn hart in mijn keel zitten, maar het moet geen excuus zijn omdat wij doordeweeks nog een wedstrijd gespeeld hadden, daar hebben we nooit moeite mee gehad! wij zijn ajax dat we 2 westrijden spelen in een week moet niks meer dan normaal zijn, als spelers dat niet aan kunnen horen ze niet bij ajax thuis!

     4. Alwayslookatthebrightsideoflife

      Jammer dat jij niet hebt genoten. Ik heb gewoon een hele leuke gezien zonder hart in mijn keel. Maar goed, ik vind voetbal ook niet het belangrijkste in het leven om mij zo druk om te maken. Gewoon lekker je leven lang supporter zijn van Ajax is al heel erg mooi.

 19. heleen92

  Met de uitslag kan ik leven! En ik vind dat de scheids ook een prima wedstrijd heeft gefloten!

  1. Geroldkohlen

   terecht??? we hebben enorm gezwijnd man we moeten niet iets recht lullen wat krom is! we hebben gelukkig mazzel gehad bij de goal en mazzel dat cillissen bij ons in het doel staat ,want de kansen wat 010 kreeg waren billen knijpend, grootste gedeelte van de wedstrijd hebben we lopen tegenhouden met de rug tegen de muur! dit was echt niet goed!

   1. PvL020

    Is geen mazzel dat we Cillessen hebben. Hij is gewoon goed en pakt punten. Na de 1-1 ging het gelijk op. Maar wij verwachten hier op dit forum dat we altijd alles maar met grote cijfers winnen, iedereen van de mat spelen….

 20. Geroldkohlen

  erg om te zeggen maar wat hebben we mazzel gehad!!! dit elftal barst van talent maar is te zwak om dit soort wedstrijden te spelen!

 21. Velibor

  Ja oké maar waarom niet gelijk zo beginnen als 2e helft dat scheelt een hoop ellende verdomme!

 22. dioajax

  een hele spannende wedstrijd was dat…ben ik de enige die denkt dat de doelpunt van 010 was buitenspel of niet???beter een gelijkspel dan verliezen maar ajax kon meer doen in de laatste minuten omdar feyenoord te zwak en heel moe was….ajax kon nog een tweede doelpunt maken…

  1. Geroldkohlen

   klopt maar 010 wel meer dankzij cillissen gelukkig niet! het was spannend maar niet omdat wij fantastisch speelde!

   1. dioajax

    nee inderdaad geroldkohlen we hebben helemaal niets gespeeld…ben zo boos dat we geen spelers hebben om lef te tonen en met hun hart spelen…we hebben 120 milj in de bank en we doen niets mee…010 heeft geen geld maar toch hebben ze goeie spelers gekoopt…we kunnen het ook doen???maar we willen dat niet omdat we de beste elftal hebben van alle tijden…ben zo teleurgesteld van ajax…maar vooral in europa…ik wil weer eens de oude ajax zien die voor niemand bang is en gewoon atractief en aanvallend voetbal speeld…

 23. vooruitdiebal

  Sinkgraven een van de betere vandaag We hebben gewoon geen speler met een dodelijke pass wel lekker schuiffie schuiffie. Ajax moet gewoon zonder doelen gaan spelen schieten toch nooit

 24. Alwayslookatthebrightsideoflife

  Ik begrijp wat je zegt maar sorry, als je nu commentaar hebt op de spelers, zorg er dan minimaal voor dat je taal een beetje klopt. Hier heb je geen miljoenen voor nodig. Dit stukje is een stuk slechter dan het Ajax spel.

  1. dioajax

   ben een griek en woon in griekenland alwayslookatthebrightsideoflife en probeer nederlands te schrijven…ik probeer om iets goeds te schrijven voor mijn liefste club in de wereld en niet iwmand anders becriticieren…ik kan wel nederlands spreken en een beetje schrijven…kan jij grieks praten of schrijven??nee…dus als je iets niet weet schrijf dan liever niets over een ander….we steunen ons team als fans hier….

   1. Alwayslookatthebrightsideoflife

    Ik ben ook niet voor een Griekse club en woon er ook niet. Beetje lessen gaan nemen dus. Verder blijkt uit jou commentaar weinig van respect richting je club.

 25. Alabe

  Klaag klaag bla bla wat weet iedereen het weer goed. Ik zal altijd achter Ajax staan. Juist als het minder gaat.

Comments are closed.