Selectie voor Klassieker

opstelling_ajax

Frank de Boer heeft zijn selectie bekendgemaakt voor de Klassieker van aanstaande zondag. Anwar El Ghazi maakt wegens een blessure geen deel uit van de groep. Mitchell Dijks is wel hersteld van zijn liesblessure en is dan ook opgenomen in de selectie. Ook Viktor Fischer reist zondag mee en is hersteld van zijn dijbeenblessure die had opgelopen tegen Fenerbahce.

De selectie:

Jasper Cillessen
Ricardo van Rhijn
Joël Veltman
Mike van der Hoorn
John Heitinga
Riechedly Bazoer
Viktor Fischer
Daley Sinkgraven
Arek Milik
Davy Klaassen
Amin Younes
Lasse Schöne
Jairo Riedewald
Kenny Tete
Andre Onana
Thulani Serero
Nick Viergever
Nemanja Gudelj
Mitchell Dijks

Bron: Ajax.nl

Related posts

35 Comments

    1. De Ajacied

      Gewoon vol erop klappen en die klere ooievaar van Kramer en matenaaier Kuyt kei hard aanpakken zodat hun buitenspel staan,
      BZ en T willen we zien
      Dan gaan de 3 punten gewoon mee naar Amsterdam wat
      WZAWZDB

  1. pietprecies

    Flikker een eind op met die viergever!! Wat een zak hooi is dat, krijgt een keer een kans en dan verwacht je dat hij het gras opvreet maar hij was zelfs nog slechter dan de rest ! Neem dan Hendriks mee….

  2. Didron

    Cillessen — Tete Veltman Riedewald Dijks — Gudelj Bazoer Klaassen — Schone Milik Fisher.

    1. dioajax

      ja ja ben met je eens Didron…goeie opstelling…hoop op 3 punten en niet zo spelen net als tegen fener…was je vandaag bij open trainibg geweest didron???

      1. Didron

        Hoop op een beleving als tegen Roda! Was helaas niet in de gelegenheid vandaag aanwezig te zijn…

        1. dioajax

          ik hoop het ook didron…denk dat we een 80% kans hebben om te winnen…010 speeld niet goed voetbal en ze winnen alleen met penalties en eigen doelpunten…

          1. HURBIE

            Ik wil graag dat ze winnen maar af en toe weet ik niet meer wat ik van dit AJAX kan verwachten

          2. dioajax

            met je een hurbie met je eens…van 6:0 tegen roda naar een angstige wedstrijd 0:0 tegeb fener en nu ook een angstige wedstrijd tegen feyenoord…het is geen makie maar ajax speeld veel betwr dat feyenoors…hoop op een winst en de koppositie vast hebben..

  3. Ricardo1903

    als we willen winnen met veel overmacht dan 3-4-3 met ruit op midden veld
    cillissen tete Veldman dijks .heitinga gudelje klaasen bazoer. Fischer milik schone dit is dus met klaasen kort achter milik en heitinga als verdedigend middenvelder.

  4. Geroldkohlen

    viergever wat een beperkte voetballer is dat zeg ongelooflijk dat hij erbij zit! maar off topic wat speelde zivko en andersen goed bij willem 2, goede goal van zivko!

  5. San Marco

    Jaaa met een jonkie als Hendriks winnen van die kakkerlakken en er dan ook nog 2 maken!!

  6. 020 xxx

    juist daar hebben ze het moeilijk mee beweging van alle kanten fisher sinkgraven younes

      1. dioajax

        in voetbal kan van alles gebeuren…ik zeg het alleen omdat psv europees heeft gespeeld en is een beetje moe…dat utrecht op achterstand staat zegt niet dat op de laatste moment op 90 1:1 kan worden…blijf alleen positief voor ons ajax…

      2. dioajax

        je reactie maakt me denken aan vorige week dat ik zei dat feyenoord gaat verliezen in den haag en iemand hier zei dat het een mooie droom was en wakker worden omdat feyenoord gaat winne…en toch had ik gelijk en hoorde niets van hem….dank je…

  7. Bob0667

    Wat een spits weer ik vind Klaassen de laatste tijd erg slecht. Beste man Vd afgelopen wedstrijden op de bank Fisher en Milik ? Zal wel een gedachte achter zitten.

Comments are closed.