Gametalk feyenoord – Ajax: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

feyenoord-ajax

Zondagmiddag om 14:30 uur speelt Ajax de uitwedstrijd tegen feyenoord en wil het uiteraard revanche voor de verloren bekerwedstrijd van vorige week. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie tekening weg van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

1107fey-ajax-henkveen


Related posts

22 Comments

 1. AfcaMikey

  als we goed spelen kunnen we ze van de mat tikke met 2,3-0 speel je zo als tegen fener word je van de mat getikt! maar common ajax we kunnen nu een leuke voorsprong pakken! want utrecht speelt gelijk tegen die lampen denk ik! #WZAWZDB, Maar bewijs dat eens een x in een grote duel!

  1. Ricardo1903

   wat je zegt klopt het kan en ik hoop het maar hiervoor is wel een 3-4-3 opstelling nodig

 2. Iceman

  Kom op boys dit is weer een andere wedstrijd wij gaan er voor ondank het zeer matige spel tegen Fenerbahçe geloof ik als echte Ajax supporter in een goed resultaat neem die punten mee naar Mokum Go For IT Ajaxcied For life.

 3. Iamsterdam2015

  Zeker. Of je überhaupt gemotiveerd moet worden als je tegen feyenooit (of welke club dan ook) moet worden is de vraag. Maar als ik fdb was zou ik de selectie in het spelershome zetten, de deur opslot doen, VERPLICHT laten kijken naar de wedstrijd van afgelopen donderdag en ze daarna naar huis sturen zonder te trainen of een wedtrijdbespreking. Trust me na het zien van die wedstrijd gaan ze als wilden door de Kuip morgen…….

 4. HURBIE

  ik durf er niets meer over te zeggen omdat het allemaal zo wisselvallig is per week.Kan alleen maar hopen dat ze winnen

  1. Remco425

   Wie moet ze scoren dan? El Ghazi geblesseerd, Fischer ook nog niet fit voor een hele wedstrijd en dan Milik ook gewoon niet opgesteld. Zonder de 3 gebruikelijke spitsen dus…

 5. BobbyHaarms

  Schone in de basis, vd Hoorn idem! En laat Bazoer en Tete maar ouderwets excelleren morgen en de rest meenemen in het niveau wat verwacht mag worden van Ajax, alleen genoegen met een klinkende zege in het hol van 010!

 6. paulvos

  Direct contracteren, had afgelopen zomer al moeten gebeuren, zekerheidje op het middenveld.

 7. Bert62

  Ik durf niets te voorspellen omdat ze toch nooit uitkomen dus ik zet in op een gelijk spel

 8. 020 xxx

  niet lullen vol op de aanval Sinkgraven er bij voor meer beweging vanaf het middenveld …

  1. toon61

   Milik bakt er ook niks van , hij is geen aanspeelpunt , en dat hebben ze juist niodig , maar we hebben wel 120 miljoen op de bank , en een kleuterschool aan spelers rond lopen , we missen een berg aan ervaring .

   Het word weer een verlies partij dat zit er dik in , ik word kwaad als ik eraan denk , ik hoop van niet natuurlijk .

Comments are closed.