Ajax A1 veel te sterk voor FC Volendam

De_Toekomst

Met onder andere een hattrick van Kaj Sierhuis heeft de A1 van Ajax FC Volendam een pak slaag gegeven. Tot de rust hadden de Ajacieden de stand op 5-1 gebracht en na rust bouwden ze het verschil nog verder uit en wonnen met 8-1.

De 17-jarige Kaj Sierhuis scoorde zijn hattrick binnen 10 minuten en bewees aan Wim Jonk dat hij de goede man op de spitspositie was. Het was echter niet alleen de verdienste van Sierhuis maar het team speelde wervelend want al in de tweede minuut lag de bal al achter de Volendamse doelverdediger. Wim Jonk was erg tevreden over zijn mannen:’We begonnen heel sterk door Volendam onder een enorme druk te houden. Het was een zeer hoog tempo waardoor we er na 20 minuten al vier in hadden liggen. Zeker na de reis naar Moskou, waar we pas donderdagavond van terug waren, moet ik zeggen dat de jongens het heel goed hebben opgepakt.’

Opstelling Ajax A1:Stan van Bladeren, Deyovaiso Zeefuik, Matthijs de Ligt, Leon Bergsma, Mauro Savastano (61. Conner Blote), Carel Eiting (46. Noa Benninga), Abdelhak Nouri (66. Noussair Mazraoui), Dani de Wit, Ché Nunnely, Kaj Sierhuis (71. Ezra Walian), Vince Gino Dekker

Scoreverloop:

‘2 Bergsma 1-0

‘7 Sierhuis 2-0

’15 Sierhuis 3-0

’17 Sierhuis 4-0

’19 Van Oers 4-1

’27 Nouri 5-1

’67 De Wit 6-1

’80 De Wit 7-1

’90 Walian 8-1

 

 

Related posts

15 Comments

 1. Mooi

  We hebben weer een goede A1lichting ook dit jaar gaat het weer heel voortvarend enkel maar complimenten.

 2. San Marco

  Een sterke lichting van de A1 dit jaar hopelijk groeit het grotendeel door en zo te zien beter dan Jong Ajax maar ik hoop dat ik natuurlijk naast zit!

 3. Didron

  Hopelijk breken een aantal van deze jongens ook door, zodat we snel ook een goede Ajax waardige spits in het eerste hebben!!!

  1. BobbyHaarms

   De teksten die Jonk hier zegt hoop ik vanmiddag na 16.15 ook van onze Frankie te horen 🙂

Comments are closed.