Tete gelooft nog in goede afloop in groepsfase Europa League

1105ajax-fenerbahce_tete_riedewald

Kenny Tete hield zich als een van de weinigen wel staande tijdens het Europa League duel met Fenerbahce en dat is ook niet zo vreemd. Tete speelt een ijzersterk seizoen in het eerste elftal van Ajax maar zag zijn ploeggenoten veel verkeerde keuzes maken donderdagavond. Toch gelooft Tete nog in een goede afloop voor overwintering in het toernooi.

‘Als ik de stand bekijk staat Fenerbahce nu twee punten voor op ons en zijn er nog twee wedstrijden te spelen. Het onderlinge resultaat is in hun voordeel maar wie zegt mij dat Fenerbahce niet drie punten kan verspelen in twee wedstrijden?. Wij hebben het als ploeg verknald tegen Celtic en Molde want die twee wedstrijden hadden we moeten winnen. Fenerbahce is een Turkse topploeg en dan is 0-0 natuurlijk niet zo slecht al moet ik wel zeggen dat wij donderdagavond wel erg zwak speelden. Maar zo lang er een kans is blijven wij er in geloven’.

Bron: De Telegraaf

Related posts

16 Comments

  1. hansjmn

   Ach de bal is rond en in voetbal is alles mogelijk! Wat oranje niet redde kunnen wij misschien wel!

   1. Mokum76

    Pfffff niet weer zo’n “wij”/”zij” zeikerd…

    Laat die jongen lekker “wij” zeggen

 1. vanzanten

  Als ze net zo spelen als gisteren is voor mij de beste afloop dat ze worden uitgeschakeld, zodat ik mijn tijd kan gaan besteden aan het kijken naar iets wat wel leuk is.

 2. Geroldkohlen

  na donderdag geloof ik alleen in Tete zelf, de rest wat speelde gisteren gingen zwaar door de ondergrens!

 3. Iceman

  Jah hij is de enige die er nog in gelooft. En het misschien flauw en raar om te zeggen maar dit geeft ook geen vertrouwen voor as zondag tegen die feynooiders want het spel is en blijft drie keer niet om aan te gluren een keer is het prachtig en vijf keer is het weer k*t

 4. Alwayslookatthebrightsideoflife

  Off topic: als Ajax een goede wedstrijd heeft gespeeld zijn het aantal reacties op de bijbehorende topic nog niet de helft van het aantal reacties (en deelnemers) als na een slechte wedstrijd. Kortom, er zijn hier erg veel mensen die alleen maar negatief commentaar willen leveren. Heel apart voor een supporter of zouden er dan toch veel vreemde eendjes rondlopen hier. Geeft een erg vertekend beeld.

 5. woody79

  altijd vertrouwen blijven houden. eerst deugd er niets een goede pot tegen roda en nu is het weer niets?

 6. Remco425

  Wat moet hij anders zeggen? Tuurlijk moet hij er nog in geloven, anders is het helemaal zinloos.

 7. Mauheb

  Ik lees op De Telegraaf-site dat hij er nog in gelooft. Waar is dat in hemelsnaam op gebaseerd als je de wedstrijden van Ajax in Europa ziet. Waardoor zou het ineens beter gaan lopen? Bovendien heeft Ajax het niet meer in eigen hand. Die hoogmoed en overschatting van het elftal en al die stoere beloftes en mooie hoop na en voor een wedstrijd snijden geen hout en komen raar over als je als team ver ondermaats presteert. Tete is een goede speler, maar niemand bij Ajax lijkt nog realistisch, iedereen lijkt het team en zichzelf te overschatten en te drijven op de grote naam van de club. Het spel van Ajax tegen de Turken deed pijn aan de ogen, en de gasten waren niet eens goed of gemotiveerd. Dit elftal mist ervaring en pure klasse, zowel mentaal als speltechnisch. Het is bar en boos. Maar Tete is wel een heel goede speler. Hopelijk blijft hij met beide benen op de grond staan en is hij daadwerkelijk zo evenwichtig en koel als het lijkt. De andere zogenaamde talenten blijken al jaren helemaal niet zo goed als iedereen dacht en als zijzelf dachten. Tete is tot dusver een uitzondering, maar hij is pas begonnen, hou dit eerst maar eens 4 seizoenen achter elkaar vast dit niveau. Van Rhijn was in het begin ook veelbelovend, Van der Wiel eveneens.

Comments are closed.