Jong Ajax in laatste minuut pijnlijk onderuit tegen MVV

De_Toekomst

Jong Ajax heeft vrijdagavond de thuiswedstrijd in de Jupiler League pijnlijk verloren van MVV. De Ajacieden waren over het geheel van de wedstrijd de betere ploeg en met name Muric en Van de Beek hadden de kans om Jong Ajax op voorsprong te schieten. Dat gebeurde niet en de wedstrijd leek net als donderdagavond in een bloedeloze 0-0 te eindigen. Het was echter Verheijdt die voor MVV in de slotseconden wist te scoren en daarmee de onverdiende 0-1 op het scorebord bracht wat tevens ook de eindstand was op de Toekomst.

Opstelling Jong Ajax: Groothuizen, Owusu, Lartey Sanniez, Van Bruggen (/62 Mirani), Dankerlui, El Mahdioui, Van de Beek, Vissie (/75 Bruijn), Muric, Hendriks, Acolatse (/82 Cerny)

Bron: Twitter

Related posts

6 Comments

 1. Didron

  Ik zie een trend… 🙁 Het lijkt alsof ze, net zoals bij Ajax 1, de focus niet tot het allerlaatste fluitsignaal vast kunnen houden…

 2. Mijn Club

  Het mag de staf van Ajax nu inmiddels toch wel duidelijk zijn, dat je enkel met onze eigen talenten NIET kunt aansluiten bij de Europese top! Prima talenten lopen er rond, dat wel, maar 99% van de talenten komt tot z’n pakweg 23e absoluut tekort voor de CL en EL.
  En dus blijkt maar weer dat ERVARING broodnodig is !!!
  Ajax; luister nou eens een keer naar al die supporters die het klaarblijkelijk WEL zien!

  1. Mijn Club

   Ik pleit sowieso voor een eerste elftal met een gemiddelde leeftijd van 27 jaar. Alleen dan kun je je beste talenten inpassen en kun je meedoen om de prijzen. Bovendien word je dan zeer wss met grote regelmaat kampioen!

Comments are closed.