Bazoer alsnog opgenomen in selectie Oranje

0409bazoer-jongoranje

Riechedly Bazoer is alsnog toegevoegd aan de selectie van Oranje. De middenvelder behoorde vanwege een blessure niet tot de voorselectie van Oranje, maar is inmiddels weer fit en maakt dus zijn opwachting in de selectie, zo meldt Voetbal International. Naast Bazoer zijn ook Jasper Cillessen, Jaïro Riedewald, Kenny Tete, Joël Veltman en Davy Klaassen geselecteerd voor de oefenwedstrijden tegen Wales en Duitsland.

Bron: VI

Related posts

13 Comments

 1. DennisTheMenace

  Zwaar terecht, zelfs bij die zaadpot van gisteren (waarbij hij niet echt in vorm was) hield hij zich nog staande. In potentie de enige wereldtopper in deze selectie wat mij betreft.

 2. dickst14

  beste nederlandse voetballer op dit moment, en dat al op die leeftijd. zegt ook iets over de rest trouwens (robben buiten beschouwing gelaten)

  1. BobbyHaarms

   De enige wereldtopper idd, maar ook Tete gaat als een komeet en wordt er ook 1 hoor! Maar Bazoer….pffff echt amazing voor zijn leeftijd

   1. dickst14

    ben al vanaf de eerste minuut een groot fan van Tete. dat is pas een echte verdediger met een over mijn lijk mentaliteit.

   2. Didron

    Bazoer, Tete en Riedewald zijn voor mij de revelaties dit seizoen!! Dijks goed teruggekomen en niet weg te denken uit de basis! Gudelj begint wat te verslappen, maar wanneer hij weer in vorm is ook onmisbaar!!

 3. Remco425

  Jammer, had nu, zeker na zn blessure, wel wat rust kunnen gebruiken. En even in de luwte had ook geen kwaad gekund.

 4. Kuijff

  Bazoer is ongekend. Tete komt op zeker ook bij een topclub. Hopelijk duurt dat nog even…

 5. De Ajacied

  Klopt helemaal Dennis,
  Maar hij is nog jong he,
  Hij moet niet over traint raken.
  Dus van mij had zijn selectie niet perse gehoeven!!
  Ajax ben zuinig op je talent ⚽️ ⚽️

Comments are closed.