Opstellingen Ajax – Fenerbahce

opstelling_ajax

Ajax begint om 19:00 uur aan de thuiswedstrijd tegen Fenerbahce in de groepsfase van de Europa League. Frank de Boer heeft Riechedly Bazoer weer terug na een blessure en de speler begint dan ook gelijk in de basis. Nick Viergever vervangt de geblesseerde Mitchell Dijks.

Opstelling Ajax: Jasper Cillessen, Kenny Tete, Joël Veltman, Jairo Riedewald, Nick Viergever, Riechedly Bazoer, Davy Klaassen, Nemanja Gudelj, Anwar El Ghazi, Arek Milik, Viktor Fischer

Opstelling Fenerbahce: Demirel, Hasan Ali Kaldırım, Kjaer, Bruno Alves, Gönül, Mehmet Topal, Souza, Diego, Alper Potuk, Van Persie, Nani

Related posts

113 Comments

  1. Jojik98

    Ik had gehoopt op V. D. Hoorn, speelde prima in de klassieker en heeft toch meer body dan viergever (waar ik sws al geen fan van ben)

      1. FrankiC

        Alleen bij het idee breekt me het klamme zweet uit. Dit is niet echt een testwedstrijd voor Heitinga. Laten we dat maar eens proberen tegen Excelsior of Cambuur.

        1. dickst14

          juist heitinga heeft veel internationale ervaring. daar is hij voor aangetrokken. vd hoorn heeft international nogal wat foutjes gemaakt.

          1. Remco425

            Mee eens, ik vind dit juist geen testwedstrijd voor viergever. Heitinga en Schone hadden erin moeten staan.

        2. Remco425

          Waarom zou Heitiga een testwedstrijd nodig hebben en Viergever niet? Alsof die veel gespeeld heeft. Ik heb meer vertrouwen in Heitinga dan Viergever eerlijk gezegd.

  2. FrankiC

    Van der Hoorn speelt zondag vanwege de lengte van Kramer, verwacht ik. Verdedigd kan het er net mee door bij Viergever. Jammer dat we u geen Emanuelson of zo achter de hand hebben. Ik had gehoopt op Younes (ipv Viergever). Had Gudelj een linie laten zakken bij balbezit tegenstander.

    1. ajaxhunker

      nee dat laatste lijkt me geen goed plan, echter een goeie tweede linksback ipv een afdankertje centrale verdediging was welkom geweest

    1. Remco425

      Hopeloos uit vorm… Kap daar toch eens mee. Hij heeft gvd 8 doelpunten gemaakt al, onze topscorer, maar hij speelt 2 wedstrijden minder en is meteen hopeloos uit vorm. Vorm gaat over een langere periode dan 2 wedstrijden. Ik vind jou een hopeloze supporter.

  3. Didron

    Had liever vd Hoorn gezien ipv Viergever en dan Riedewald op links back. We zullen wel weer zien wat Viergever gaat doen…

    1. dioajax

      met je eens Didron…ik had ook liever van der Hoorn gezien ipv viergever….riedewald op links en van der Hoorn centraal naast veltman…een verdediger met de lengte van van der Hoorn en zijn scoren kansen bij corners is altijd nodig…niet dat viergever zo slecht speelt maar omdat van der Hoorn heeft goed ontwikkeld en is beter dan viergever op dit moment en ik zeg tegen de boer geef hem eens een basisplaats hij verdiend en nooit geklaagt voor zijn situatie…hoop op een 3:0 milik fischer en gudelj..

      1. Didron

        Denk 2-0, van Persie eigen goal en Fisher. Maar 2-0 met Milik en Fisher is uiteraard ook goed 😉

        1. dioajax

          ahhahahahahahha zal mooi zijn voor eigen doelpunt maar dat zal wel helemaal geweldig zijn tegen 010 hihihihi….success op ons Ajax….3:0 4:0 zeg ik…

  4. PvL020

    Lekker!!!!! Wie plant er nou concerten op de wedstrijddag!!!!!!!! Nu missen we de 1e helft ?????????

  5. AjaxBarcelona

    Viergever is in principe logisch. Nu maar aanpasding op één positie. Riedewald op links en vd Hoorn er in is aanpassing op twee plekken. V.d. hoorn zal inderdaad zondag wel komen omdat Feijenoord veel aanvallender zal willen spelen dan de Turken. El Ghazi krijgt na toespraak van de Boer gewoon nog een kans. voor hem is het nu of nooit anders staat hij er zondag naast.

    1. Remco425

      Uiteindelijk ging Riedewald dus evengoed op links en viergever in het centrum, dus toch 2 aanpassingen. Had ik liever Heitinga gezien.

  6. Didron

    sloooordig begin van beide teams. Maar Davy had na 26sec wel moeten afleggen ipv schieten…

        1. stylo1984

          Hoop dat ie straks nog ff lekker gaat lopen janken bij de scheids en nog een gele kaart ontvangt

  7. AjaxBarcelona

    Tweede helft Schone, vd Hoorn/Heitinga en Younes. Naar de kant Viergever, Gudelj (kans op rood) en el Ghazi dus (nu al)

  8. AjaxBarcelona

    Tandjes, er komen er wel 5 in aanmerking voor een wissel.zou de scheids dat merken?

  9. dioajax

    tot nu toe in mijn ogen lijkt dat ajax doet net als of het niet zo n crusiale wedstrijd is…helemaal geen vechtlust niets…alles is matig…hoop op een betere tweede helft…

      1. dioajax

        waarom speelt de boer in de tweede helft met 3-4-3???middenveld bestaat niet…we kunnen geen bal vast houden…ajax kom op….

  10. Didron

    Het is allemaal te gezapig!!! BZT in de tweede helft heren! We staan niet bovenaan in de poule of zo!!! Hoop trouwens dat Nani nog een keer geel krijgt (schwalbe of zo), weer ouderwets irritant!

  11. pietprecies

    Wat een slappe hap zeg.. Als Ajax deze niet wint is het ongeveer klaar.. Laat ze dan gewoon met lef spelen fel aanvallen!!!!

  12. AjaxBarcelona

    Meer creativiteit nodig. Dan maar Sinkgraven voir Bazoer. Viergever eruit, Younes erin en met 3 mans verdediging. Nu of nooit.

  13. Geroldkohlen

    passing is weer echt ongelooflijk slordig!!! dat moet echt beter!!! 2de helft moet er echt geknokt worden en het gas er op!!!

  14. dioajax

    off topic:bij het video van uefa van respect waarom hebben ze robben weg gehaald van de video??

      1. dioajax

        waarom spelen de nederlandse kanalen gewoon met robben in de video…kan het niet begrijpen…en die ronaldo wel gewoon nog in staat…

  15. Mijn Club

    Wat is het slecht zeg. Gisteren Bayern gezien en dan is dit toch wel vijf niveau’s lager zeg. Meer dan drie keer de bal in de ploeg houden is in 55 min nog niet gelukt !

  16. Mijn Club

    Dat lijkt er niet op nee. Totaal geen duel- en kopkracht. Alleen Tete en Veltman winnen redelijk wat duels. Ook Klaassen weer ondermaats. Youness vind ik wel een versterking.

  17. -buitenkantje rechts-

    Vreselijk slecht voetbal… Gewoon elkaar de bal toespelen..is te oefenen hoor! Ook onder een beetje druk..moet dat toch kunnen.

  18. Ajax1958

    Tjeeeeeeessssss wat zijn we afgezakt in Europa. Ik had belooft 1 maand niet te reageren, maar dit lijkt nergens op. Op deze manier kan je nog een jaar voetballen en scoor je nog niet.

  19. dioajax

    serero???kan de boer niet begrijpen…waarom zet hij gewoon niet van der Hoorn in plaats van gudelj en in de spits spelen en voor de laatste minuten lange ballen spelen…en ook gewaarlijk op corners zijn en vrije trappen….pffffff

  20. Mijn Club

    Zo armetierig, zo slecht. Lijkt wel of iedereen met zijn hoofd bij komend wekend zit of zo

  21. Mijn Club

    Diep trieste wedstrijd en daarom kijk ik dus tegenwoordig altijd een film. Ik dacht; laat ik ’s een keer kijken. Nou, ik heb genoeg gezien … of eigenlijk helemaal niks gezien.

      1. Didron

        NEP supporter!!!!!!!!!!!!!! Voor welke ploeg dan??? Pisvee of die kut kakkerlakken????????

      2. Geroldkohlen

        bert beter switch jij nu al je bent geen ajax supporter, supporter ben je in goede tijden maar ook in klote tijden! en roepen dit soort dingen niet!

  22. -buitenkantje rechts-

    Geen stootkracht voorin.. Nogmaals.. Zet een extra man op het middenveld.. Mannen als Klaassen, Schöne en Bazoer zijn vanaf het middenveld net zo doelgevaarlijk als onze spitsen..
    El Ghazi onzichtbaar.. Milik slordig, gehaast, onnauwkeurig, veel balverlies.. Fischer veel hollen met op hoop van zegen.. Er zit voorin geen enkel plan in of ingesleten patronen of automatismen..iedereen doet maar wat.
    Al eerder gezegd.. Met zo’n voorhoede moet je Europees en tegen toppers in de eredivisie 4-4-2 spelen.. Deze voorhoede zorgt ervoor dat het middenveld extra belast wordt.. Deze voorhoede leidt vreselijk veel balverlies en verdedigt nauwelijks mee terug. Als dan maar 3 man op het middenveld staan worden ze overlopen..
    Dus 3-4-3 nationaal tegen eredivisieploegen.. Tegen zwaardere tegenstanders 4-4-2

  23. Ajax1958

    Was ik maar naar de Ziggo dome gegaan, spelen de Foo Fighters, zie ik wel passie en actie.

Comments are closed.