‘Newcastle United wil El Ghazi in winterstop’

0926ajax-groningen_elghazi2

Anwar El Ghazi staat in de belangstelling van Newcastle United en kan in de winterstop de overstap maken naar Engeland. zo weet het Engelse medium The Telegraph te melden. El Ghazi schijnt meerdere keren bekeken te zijn door scouts van Newcastle en de club wil in januari een poging wagen om de speler los te weken bij Ajax. Bij Newcastle spelen onder andere de oud-Ajacieden Siem de Jong en Vurnon Anita en is voormalig FC Twente-trainer Steve McClaren de trainer. El Ghazi is momenteel bij Ajax in het bezit van een contract tot medio 2019.

Bron: The Telegraph

Related posts

54 Comments

  1. De Ajacied

   Dacht het niet nee
   EL Ghazi moet minimaal nog 2 jaar bij Ajax blijven om wat te rijpen en constant te worden of blijven, toch ?? ⚽️⚽️

  2. dioajax

   alleen voor 40 miljoen en daarna meteen Sisto en Moses kopen…wat heeft ajax een fout gemaakt met Moses pfffffff….hoop op Sisto…maar el ghazi niet verkopen….alleen als er een heleeee goeie bedrag komt…

 1. TeamFrankDeBoer

  Anwar heeft nog veel te leren in Amsterdam, zonde voor hem als hij weg zou gaan, maar als hij zelf wel graag weg wil, is Newcastle wel een goede club voor hem. Hebben geen geweldig team, dus een basisplaats krijgt hij daar wel. Maar of hij het niveau aankan, ik denk het persoonlijk niet, blijf maar lekker bij ons Anwar!

   1. Charka53

    Dat kan jij nou wel zeggen maar ik denk dal El Ghazi zelf graag weg wil ik krijg wel eens het idee dat hij zich te goed voel voor Ajax

    1. TeamFrankDeBoer

     Jep, kijk alleen al naar Memphis, zelfs hij moet heel erg wennen aan het niveau in Engeland, dat gaat Anwar niet redden. Maar idd soms heb ik ook het idee dat hij zich te goed voelt voor Ajax.

    2. Remco425

     En waar krijg je dat idee van dan? Denk dat je in de war bent met Kishna. Ter info: die is al weg. El Ghazi voelt zich helemaal niet te groot voor Ajax. Hij heeft een goede mentaliteit. Dat werd door iedereen beaamt hier en dat is niet ineens in 3 weken totaal veranderd. Wat een onzin. Omdat hij 2 wedstrijden ff wat minder is…

  1. JLAvG

   Vraag 75 milj. En hij mag gaan. Voor dat bedrag is er wel een vervanger EN een spits te koop!!

   1. FdB=Ajax

    Ten eerste is dat bedrag totaal onrealistisch.
    Ten tweede is er geen goede vervanger en spits te koop omdat die niet meer in Nederland willen voetballen. Dat is juist het hele probleem.

    1. Remco425

     De realiteit zijn ze in Engeland toch ook allang uit het oog verloren. Alleen in NL denken we nog in reeele bedragen en daarom gaat vrijwel iedere speler voor een ‘koopje’ de deur uit.

  2. FrankiC

   Gewoon aan zijn contract houden. Dan pluk je er nog 2,5 jaar de vruchten van. Zijn ontwikkeling inschattende wordt ie alleen maar meer waard.
   p.s. het is maar een geruchtje

 2. Iceman

  Newcastle opzouten met belangstelling Anwar blijft. En als hij gaat dan maar dik betalen en niet onder het transfer bedrag zitten gewoon de volle pond. Maar Anwar blijft.

 3. Iamsterdam2015

  Dus niet. Buiten dat ze er naar kunnen fluiten zou het dood en dood zonde zijn om nu al weg te gaan. Ik kan mij (misschien jullie meer) maar één speler herinneren die op jonge leeftijd succesvol is geweest om op jonge leeftijd naar het buitenland te gaan en dat was Seedorf. De rest is op jonge leeftijd jammerlijk mislukt of is bij een middelmatige club op de bank terecht gekomen. ( wooter musampa oulida özbiliz etcetera

 4. Didron

  Hoop dat Anwar zich realiseert dat Newcastle afgelopen seizoen en dit seizoen nou niet echt briljant speelt… Kijk maar naar hun huidige classering!

 5. JoshauNathanael

  ik wil de loterij winnen zonder een lot te kopen… maar niet iedereen kan zijn zin krijgen!

 6. pietprecies

  50 mil en anders niet. Bovendien denk ik dat Ajax totaal geen interesse heeft om hem te verkopen want als hij nog effectiever wordt in z’n acties dan heeft Ajax heel veel aan hem en bovendien wordt hij veel meer waard en Newcastle zal wel met een fooi komen van 12 miljoen ofzo als dit überhaupt al waar is. Of EL Ghazi zelf wil is niet zo relevant want hij staat nog 4 jaar onder contract en Ajax heeft helemaal geen belang bij een fooi van 12 miljoen.

  1. Remco425

   Schei toch uit man. Z’n goede mentaliteit is niet ineens in 3 weken totaal veranderd….

 7. Geroldkohlen

  daar is hij nog lang niet klaar voor ,europees heeft hij nog niks laten zien en de laatste 2 competitie wedstrijden waren ook niet geweldig! die jonge heeft nog veel te leren pas als je constant speelt en iedere week de pannen van het dak speelt (ook Europese wedstrijden) dan kan hij pas dat hij er klaar voor is! anwar gewoon lekker blijven ontwikkelen in je vertrouwde omgeving!

 8. JCruijff

  Haha als Anwar weg gaat zal hij heus niet voor zo’n club kiezen. Anwar gaat naar de club waar hij hoort Real Madrid

 9. paulvos

  Het is net als op school, er zijn maar weinig jongetjes die ’n klas kunnen overslaan. Dus Anwar blijf nog maar ’n jaar of 3 bij Ajax.

 10. Robin020

  Bij ajax kan die groeien dus beter laten ze hem niet gaan voorlopig straks zit hij ook alleen maar op de bank zoals bijv. stekelenburg vorig jaar bij monaco..

 11. Remco425

  Gaat ook lekker daar met bijv. Anita, die op het moment van vertrek zelfs een stuk verder was dan El Ghazi…

  1. Velibor

   Nou dat misschien niet hoor maar geen club voor Anwar want dat is een club voor werkers en je kunt een hoop positieve dingen van hem bedenken maar dat is hij toch echt niet?

 12. PvL020

  Alle roddels komen weer los…. El Ghazi, Milik …….. Geloof er allemaal niks van allemaal stemmingmakerij

 13. huub

  Wat zullen de ogen van Overmars en Slob dollar tekens uitstralen. Voor een goed aannemelijk bedrag zullen zij El Ghazi verkopen.

Comments are closed.