Poll: Wat vond jij als supporter van de opstelling?

opstelling_ajax

Wat vonden jullie nu van de tactische overwegingen van Frank de Boer? Was het prima of zeggen jullie dat er toch wel wat beter kan? Was deze opstelling goed genoeg om zondag 010 te bestrijden? Laat je mening weten op onze POLL en discussieer. Klik hier om te stemmen

Related posts

40 Comments

   1. HURBIE

    Schiet mij maar lek ik weet zo langzamerhand niet meer wie er opgesteld moet worden Een schop onder hun reet. moeten ze krijgen allemaal

 1. pietprecies

  In 1 woord, ruk.

  Niet dat het er toe doet want tegen de kakkies staan er toch 2 anderen op de flanken ivm blessures el Ghazi en Fischer. De veld verzorgers moeten zich ook diep schamen, veld was zo net een spekgladde ijsbaan, iedereen ging op z’n smoel incl Fenerbahçe, zo kan je natuurlijk geen wedstrijd op de mat leggen

   1. Litmanen

    Misschien iets minder modieuze schoenen, maar gewone met normale noppen? Of worden die niet meer gemaakt. Belachelijk, vroeger kreeg een speler op zijn kloten als hij verkeerde schoenen aanhad, maar ja, de centjes hè………..

 2. Robin020

  Aangezien Kramer groot is lijkt het mijn verstandig om van der Hoorn op te stellen omdat hij ook groot is!

  1. PvL020

   Ben bang van niet want Frank wil geen 2 rechts of linksbenige verdediger centraal hebben

 3. creutz1977

  Viergever?? de Boer moet is ophouden met steeds een ander elftal op te stellen… vastigheden!!! en ajax speelde vreselijk slordig… Geen enkele 2e bal.. weinig druk… En weet niet maar wat speelt Klaassen laatste tijd bedroevend slecht… behalve tegen roda…

 4. AFCA-075-

  Falen van heel het elftal. Veel pases die bij de tegenstander uitkwamen. Achilleshiel was 4gever. Tempo lag ook veel en veel te laag. Het is dat die Turken er ook wel vrede mee hadden anders had je 0 punten. Zondag 3 en niets anders dan dat!!!!

 5. Ricardo1903

  het gaat niet alleen om de spelers al was viergever wel heeeel slecht wat dacht je van zo’n wedstrijd in te gaan met 3-4-3 opstelling net als tegen Roda je zult zien dat dit meer oplevert en speelde wij in de super jaren ook niet zo ?

   1. Rene1964

    Nederlanders (op Robben na), zie je sowieso niet meer in het topvoetbal. En de tijd dat we een topper hebben afgeleverd (na Suarez, eigenlijk is Groningen daar debet aan), ligt ook al ver achter ons.

 6. AjaxBarcelona

  Goh, dit topic was er niet na Roda. Sorry, maar ik vind het een makkelijk achteraf stemming makerij makend topic. Dom dus. Maar ja, mijn mening.

 7. devin

  ajax moet altijd met 2buiten spelers voetballen en viergever hoort er niet in thuis dan maar heitinga er in is altijd beter dan viergever

 8. Ajax1958

  Lekker slap gelul achteraf weer. Iedereen ziet bij het begin al wat er verkeerd gaat, dus sluiten deze topic.

 9. bocky020

  met deze 11 ga je het niet redden tegen 010 dan mag iedereen ten eerste meer inzet en vechtlust tonen en van der hoor moet erin of heitinga, en dijks moet terug komen

 10. PvL020

  Achteraf gezien snap ik die hele Viergever niet!!!?? Wat een prutser is dat, maar dat vond ik ook van Bazoer!!! Wat had hij???? Viergever is echt slecht, maar ja is opgesteld omdat hij links benig is. Maar Jezus man zet vd Hoorn daar neer. Ok wel geen tegen doelpunt weer maar wat is dat billenknijpen met Viergever man man man

 11. Geroldkohlen

  alleen tete heeft aangetoond dat hij internationaal waardig is, viergever uit de basis!

 12. Fvanr

  10 meter doorlopen en dan pas weer omdraaien wanneer ze de bal verliezen of duel verloren hebben. Allemaal volgevreten egotrippers. Vooral die Fischer met z’n hautaine gedrag. Drama.

 13. VanDattem

  Het zou allemaal ook wel schelen als Milik, die onze spits is, een keer goed kapt, draait en raak schiet. Ook als de ploeg niet lekker gaat. Maar hij kan niet controleren, klaarleggen, lopen. Laat staan verrassen.

 14. -buitenkantje rechts-

  Ok..nogmaals..te weinig kwaliteit voorin!
  Dat zorgt ervoor dat het hele elftal slecht draait.. Continu balverlies..halfslachtig meeverdedigen zorgt voor overbelasting op het middenveld. Die gaan hierdoor ook fouten maken en worden overlopen. Je hebt nu toch een aantal malen gezien dat Ajax veel beter gast spelen meteen extra middenvelder.. Zet er dus een extra middenvelder in en haal een spits eruit! (El Ghazi)

  1. Rene1964

   Te weinig kwaliteit …
   A. Achterin
   B. Middenin
   C. Voorin

   Er zijn twee goede antwoorden mogelijk 🙁

 15. knudde32

  alleen onze rechtsback haalde een voldoende vandaag het was een drama niet om aan te gluren hou mijn hart vast voor zondag

Comments are closed.